9 beste maling for taket

Hvit uutslettelig smuss, støvsuger med sprøytepistol, flekker på taket - bildet "vi har whitened the ceiling" kaster fortsatt inn i horrorrepresentanter for de mellomliggende og eldre generasjonene i vårt land. Heldigvis presenterte det aktivt utviklede markedet for bygg- og etterbehandlingsmaterialer mange alternativer til denne naturkatastrofen for reparasjon. Og den enkleste måten for de som bestemmer seg for å oppdatere takets friskhet i huset, er maleri. Matte, glanset, teksturert, fargesignal oppnås enkelt ved bruk av en konvensjonell børste-, rulle- eller sprøytepistol.

Alle forbrukerbehov er å sortere ut materialene som tilbys og bestemme hvilken takmaling som er bedre.

Hvilket takmaling bør jeg velge?

Det er verdt å vurdere lakkering av følgende faktorer:

  • Skjulkraft (malingenes evne til å skjule det forrige laget med et minimumsforbruk).
  • maskeringseffekt;
  • bulk;
  • måter å ta vare på den malte overflaten;
  • kostnaden.

Totalt tilbyr butikkene 6 typer takmaling:

  • polyvinylacetat emulsjon;
  • akryl;
  • latex;
  • silikon;
  • silikat;
  • imponerende.

Alle disse malingene er vandige suspensjoner av polymerer og pigmenter, slik at de vil bli riktig kalt vannemulsjon eller vanndispersjon. Men alle vannbaserte maling og lakk er forskjellige av typen polymer, hvorpå maling kalles. Det er også en forskjell i pris, fargetilbud, og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den beste glansige maling til taket

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne takmaling er rost for sin hvithet, silkeaktig glans, utmerket skjulekraft, holdbarhet, holdbarhet og rimelig prispolitikk fra produsenten.

Hyggelig glans er en prioritet for de fleste brukere. Det legger ikke bare vekt på renhet av farge, men bidrar også til den visuelle økningen i volumet av rommet. Derfor brukes Dufa ofte til å male tak i små rom og korridorer.

I produsentens rekkevidde er det dekorative belegg som skaper spektakulære mønstre i taket. Dette betyr at det er mulig å eksperimentere ikke bare med nyanser og halvtoner, men også for å skape originale optiske illusjoner og ulike interessante teksturer på overflaten.

Vår vurdering: 10 poeng av 10

Testimonials: "Det er en glede å jobbe med Dufa - flott maling."

Caparol - den beste maling for taket i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en av de få produsentene som spesialiserer seg på silikonmaling i tak.

Silikonforbindelser i tørkeprosessen eliminerer eller skjuler lett mindre uregelmessigheter, grovhet og sprekker i taket. Caparol silikonemaling kan "skjule" sprekker opp til 2 mm tykk.

Materialet har også høy skjulkraft, og selv for ett lag maler overflaten perfekt, det er lett å rengjøre og forurenser nesten ikke, da det har en kraftig støv- og vannavstøtende effekt.

Vår vurdering: 10 poeng av 10

Anmeldelser: "Etter min mening, den beste maling for tak i uoppvarmede rom. Jeg brukte det til tak i landet, og selv om huset ikke var oppvarmet om vinteren, så på våren alle takene som nymalt. "

Dulux - den beste matte takmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux - dette er den beste taket maling, hvis du er ute etter en matt versjon (henviser til produkter produsert i Storbritannia, fordi russiske fabrikker selskapene ikke alltid kan skryte av samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaper er så gode at de nesten helt maskerer alle små feil i takflaten. Malingen har utmerket skjulkraft: bare to lag er nok til å gjøre taket perfekt. Hvis du legger til en lav strømningshastighet per kvadratmeter, miljøvennlig, et bredt spekter av farger, enkelt vedlikehold, mangel på lukt og evnen til å legge makeup på uforberedt overflater, blir det klart hvorfor fargen er så populært, til tross for sin ganske stor kostnader.

Vår vurdering: 9,7 poeng av 10

Prisen er høy for dette merket, og kvaliteten på den russisk laget maling er ikke stabil.

Svar: "Det er ingen feil, bortsett fra prisen. Maling på tak tørker veldig fort, og allerede bokstavelig talt om en halv time er det ingen lukt i huset. "

"Halo" - den beste vaskbare takmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabatt (13 kg): 900 rubler.

Oreol-maling passer godt på overflater og tak av noe slag, og gir en nesten perfekt matt finish. De fleste matte komposisjoner er preget av høye skjulingshastigheter, spesielt når det kommer til hvite, pastell- eller terrakotta-nyanser. "Halo" i dette tilfellet er intet unntak. Og enda mer.

Det ferdige belegget tørker raskere enn en og en halv ganger i forhold til andre produsenter, det er perfekt vasket og rengjort. Informasjon fra fora og spesialiserte steder fremhever blant annet farger av "Halo" og gir dem den høyeste karakteren basert på resultatene av faktisk bruk.

Vurdering: 9,5 poeng av 10

Forbruket som kreves av produsenten, samsvarer ikke alltid med reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en fornuftig pris. Malet på den gamle gulvede tapet, overgikk resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - høyeste kvalitet vannbaserte takmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila har lenge blitt synonymt med ordet "kvalitet" når det gjelder maling og lakk. Fargene til dette merket er alle fordelene som forbrukerne leter etter:

  • ren farge;
  • ubegrensede muligheter for farging;
  • holdbarhet;
  • miljøvennlighet;
  • UV-resistens;
  • utmerket ytelse.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høy, men den må betales for virkelig god kvalitet. Samtidig er det viktig å forstå at kvaliteten forstås som "ekte" Tikkurila, et produkt produsert nær St. Petersburg er ikke alltid så perfekt.

Vurdering: 9,5 poeng av 10.

Ved kjøp må du være oppmerksom på stedet for produksjon av maling.

Anmeldelser: "God maling for taket - ikke etterlater streker og tørker raskt."

Ceresit - den beste silikat takmaling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært ment for fasadearbeid, men det er også ganske mulig å bruke dem inne i bygningen - inkludert for tak. De liker byggere og forbrukere med det endelige resultatet, god dekkevne, miljøvennlighet, anti-soppegenskaper, enkel omhu og holdbarhet.

Ceresite malinger er ganske krevende til basen og best av alt faller på mineralplaster.

Vurdering: 9 poeng av 10

Maler "lunefull": du legger ikke merke til basen - og resultatet blir uforutsigbart.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "raskt og enkelt. Brukes til å male den vanlige penselen - taket ser bra ut. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den beste kvaliteten i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Takmaling hyggelig overrasket av den beste verdien for pengene. Passer til nesten alle typer overflater, har utmerket skjulkraft. Gir deg mulighet til å kombinere overflaten til forskjellige teksturer, noe som ofte er nødvendig når du installerer gips i taket.

Nesten alle alternativer er ikke veldig vanntette, men hypoallergen og miljøvennlige. Maling er lett tonet til ønsket nyanse. Dessverre er malingsforbruket spesifisert av produsenten forskjellig fra den faktiske en nesten to ganger, for hvilken "Snø" mottar en stor minus fra oss.

Vurdering: 8,5 av 10 poeng

Svar: "Dekkevnen ble hyggelig overrasket, malingen faller virkelig i taket jevnt og i et pass får du ganske høyt hvitt belegg."

"Expert" - utmerket hvit maling for tak

Omtrentlig pris for "Expert Vaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en av retningene for maling og lakk av selskapet DEKART. Tak etter å ha søkt dem, ser produktene av dette merket helt hvitt ut. Det er for sin rene og lyse farge at maling er verdsatt av mesterne til dekorasjon. Takmaling "Expert" har en rekke fordeler:

  • tørk raskt;
  • Ikke tap farge over tid, ikke smuldre og ikke slitasje;
  • ingen lukt etter tørking;
  • ikke-toksiske;
  • se bra ut i glans og matt;
  • Passer for alle typer overflater.

Tinting sammensetningen er ikke alltid vellykket, så denne maling er best valgt av de som skal male taket hvitt. Den andre ulempen som noteres av brukere er overdreven tetthet. Dette problemet løses lett ved å fortynne malingen til ønsket konsistens, men denne informasjonen er dessverre ikke merket av produsenten i instruksjonene.

Vurdering: 8,5 av 10 poeng

Anmeldelser: "Utmerket vaskbar takmaling! Jeg liker det fordi det kan påføres på alle overflater, selv på betong, selv på tapeter. "

"TEKS" - den beste maling for taket i rom med høy luftfuktighet

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Maling av dette merket tilhører kategorien av vannbasert, hovedsakelig polyvinylacetat, selv om det er akrylat-latex. Dette betyr at materialet, til prisen, er relativt billig, lett å påføre, praktisk talt ikke lukter.

Missfarging farger "Tex" i sine kataloger, men muligheten for det er ikke tilgjengelig for alle typer belegg. Blant kritikk av produsenten er de vanligste: en stor strømningshastighet, strenge krav til bakken uansett den faktiske dekningen - maling må brukes flere ganger for å få en anstendig effekt.

Når du velger en maling "TEX", er det verdt å huske om funksjonene til omsorg. Alle vannbaserte polyvinylacetatmalinger vaskes lett av med vann etter påføring, så taket som er malt med dem, blir ikke rengjort.

Vurdering: 8 poeng av 10

Anmeldelser: "Når den ikke påføres, drikker den ikke og strømmer ikke. For reparasjon av europeisk kvalitet vil det kanskje ikke fungere, men det er en annen sak å male taket uten å koste uten spesielle krav til kvalitet. "

Hvordan velge den beste maling for taket?

Høy kvalitet reparasjon begynner alltid med et forsiktig utvalg av materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

  1. Prøv å kjøpe maling av utenlandske produsenter, utgitt fra hjemlandet.
  2. Pass på forfalskninger, det vil si, velg bare pålitelige butikker og selskaper.
  3. Fokusere på egenskapene, vurder alltid feilen.
  4. For gjemning og vedheft, lytt til anbefalingene fra eksperter.

Takmaling - lunefull materiale. Hvis du ikke vil observere spotting av belegget, yellowness, heterogenity eller detachment, så velg malingen veldig nøye, og da vil resultatet av reparasjonen ikke skuffe!

Ceiling Paint Review

Maleri taket er en enkel prosess, spesielt hvis maling og verktøy velges riktig. Men valget er nettopp i valget, fordi sortimentet av moderne maling er uvanlig bredt. Det er også mange produsenter av maling, og hver gir sine produkter utmerket reklame. En uerfaren person stoler ofte på selgerenes eller bekjente sin mening, og til slutt får han ikke noe som ikke er nødvendig.

Hva er den beste maling for taket, er utvilsomt ganske vanskelig å si, fordi hver har sine egne egenskaper. Her er en oversikt over de vanligste fargene for å hjelpe deg med å bestemme.

De mest kjente merkene av maling er "snowball", "dulux", "tikkurila", "tex", "caparol". Alle er etterspurt, har mange gode anmeldelser, bra for tak, men hver av dem har forskjellige egenskaper. For ikke å forveksle med valget av maling, er det verdt å kjenne disse egenskapene mer detaljert.

Mal Snowball

Malen "snøball" forbrukere verdsatt i lang tid. Den er produsert av den polske fabrikken i Sniezka aksjeselskap. I flere år har fabrikkens produkter trygt blitt ledere, og nå bruker et stort antall kunder det. Fordelene ved maling inkluderer slike egenskaper:

  • sikkerhet;
  • høy slitestyrke;
  • holdbarhet;
  • god dekning evne;
  • dampgjennomtrengelighet.

Produkter "Snowball" inkluderer malinger på en annen måte, designet for forskjellige overflater og rom. For tak tilgjengelig på akryl og vannbasert. Praktisk, dekker maling til taket på snøen helt betongtak, tre, gipsplater eller pusset. Enhver overflatemalte snøball vil se uovertruffen. Når du vil male de tilstøtende overflatene av forskjellige teksturer, er det snøballet som gir det beste resultatet. For eksempel støper gipsplater på taket ofte med en pusset overflate, og ikke hver maling dekker dem like jevnt. Men den spesielle maling snøprimeren håndterer perfekt denne oppgaven.

For taket i barnehagen må du bruke maling med en hypoallergen sammensetning, og utviklerne av "snøballer" tok også vare på dette. Den spesielle Disney-serien er helt miljøvennlig, det gir ingen skadelige røyk, ser bra ut og er lett å rengjøre.

Ultra Belle snøfarge laget på akrylbasis regnes som den billigste malingen av dette merket. Den har en veldig lav sliteklasse, men den gir en perfekt jevn, snøhvit matte finish. For å rengjøre dem fra forurensning kan det bare være tørt, ellers vil belegget bare vaskes av med vann. Maling av taket på denne maling er det rimeligste alternativet for prisen.

Men Snowball IVF er mye stabilere, selv om det ikke tåler gjenbrukbar vasking. Det er veldig etterspurt, å male taket med en snøball av denne typen, slik at overflaten kan "puste", gir et jevnt, glatt lag uten hull og flekker. Med IVF snø kan du trygt male taket i barnehagen, soverommet eller stuen, det gir ingen skadelige stoffer. Denne maling er produsert for det meste hvit, men spesielle fargestoffer vil bidra til å skape noen nyanser. Ifølge kundene er det ingen betydelige feil i det.

Dulux maling

Alle dulux-malinger er preget av kvalitet. De er ikke for viskøse, derfor blir de lett påført, de tørker ut veldig raskt, de har ingen skarpe lukt. Taket som er malt av dem, har en snøhvit, helt lik utseende. Dette oppnås på grunn av den dype haze, som helt skjuler eventuelle uregelmessigheter. Alle komponenter i denne malingen er trygge, og noen av dem gir sammensetningen vannavvisende egenskaper. Takket være dette kan deluxe-maling brukes på badet.

Noen ganger når man maler taket med et andre lag med maling, mangler det steder. Det er vanskelig å skille det tørkede laget fra den nylig påførte, hvis hele malingen er hvit. Men dette skjer ikke hvis du maler taket med deluxe-produkter som heter "Magic White": denne maling har en rosa fargetone når det er malt, men så snart det tørker blir taket bare deilig hvit!

Og det er dulux takmaling med sølvioner som ødelegger skadelige bakterier. Påfør det vanligvis til barnehagen. Maling med tilsetning av naturlig voks produseres også, det bidrar til beskyttelse mot overdreven fuktighet. Hvis du foretrekker et fargetak, kan du lage fargeløsninger med deluxe-produkter: i tillegg til hvite malinger, produserer produsenten også en rekke farger. Så fordelene med deluxe maling er åpenbare:

  • høy sikkerhet;
  • brukervennlighet;
  • veldig raskt tørking
  • ingen ubehagelig eller sterk lukt;
  • evnen til å rengjøre taket fra smuss;
  • holdbarhet;
  • beleggtetthet.

Samtidig er det praktisk talt ingen ulemper med denne malen, forbrukeromtaler om det er bare positive.

Mal "tikkurila"

Maling "tikkurila" perfekt holdt på tak av noe slag, enten det er tre, gips, betongplater eller gips. Dens sammensetning gjør det mulig å dekke taket med et tynt, men veldig slitesterkt, jevnt lag. For mange har tikkuril takmaling blitt det mest akseptable alternativet, fordi det har høyeste kvalitet og en stor palett av farger, samt lysstyrke og rikdom av nyanser. I sammensetningen er det ofte en spesiell komponent mot mugg, noe som er viktig for taket på badet.

En spesiell fordel med denne maling kan kalles sin dype haze. Selv et tynt lag gjemmer helt uregelmessighetene, gjør taket jevnt, vakkert og veldig pent. Den brukes ekstremt lett, kan brukes til maling og børster og ruller. Noen ganger må malingen fortynnes slik at den ikke er for tykk. Hvert lag tørker på taket i omtrent en halv time, og fullstendig tørking finner sted etter åtte timer.

Malingen er trygg, uten skarpe lukt, perfekt tonet i de riktige nyanser. Med hjelpen kan du slå det mest stygge taket til en perfekt vakker overflate, og bruken av farget maling vil bare legge til klagen. Siden produksjonen bare bruker naturlige naturlige ingredienser, kan denne maling dekke tak i barnas rom, i rom hvor allergiske mennesker bor, på sykehusavdelinger.

Som for negative vurderinger har tikkurila takmaling ofte en høy pris. Dette motvirker noen kjøpere, og tvinger dem til å søke etter rimeligere alternativer.

Tex-maling

Tex maling er produsert i Russland. De er ganske godt malt tak laget av betong, gips, pusset eller tre. Maling er dampgjennomtrengelig, slik at overflaten av taket under dem "puster" perfekt. Hvitmaling er som regel valgt for tak, men produsenter produserer fargete. Disse malingene lukter ikke, de har ingen skadelig effekt på helsen.

Avhengig av typen av maling kan deres dekkevne variere. Hvis taket ditt ikke er jevnt, bør du velge en maling med høy skjulekraft. Så du kan bedre male overflaten. Generelt er tex maling egnet for tørre og våte rom, fordi de har god fuktighetsbestandighet.

Dessverre blir svært ofte Tex-maling kritisert for det faktum at deres levetid er svært kort, i tillegg er for mye maling forbrukt når man maler tak. Dette er de viktigste ulempene, for resten er Tex-maling for taket i ganske god etterspørsel.

Maling "Kaparol"

En virkelig populær og ettertraktet maling er "Kaparol". Mange rave vurderinger om henne, samt kravet hun nyter, viser at denne malen er en av de beste. Viktige fordeler:

  • utmerket dampgjennomtrengelighet;
  • mangel på løsemidler;
  • enkel applikasjon;
  • slitestyrke;
  • lang behandlingstid.

Sistnevnte eiendom er spesielt verdsatt der forholdene for farging er ganske ugunstige. Det er også viktig at det malte taket ikke fades i flere år, mister ikke sin attraktivitet, og malingen på den spretter ikke. Selvfølgelig fortjener takmalingskaparolen beundring. Naturligvis er kostnaden for slik maling ganske høy, men bare beregne hvor mye du vil bruke på billig maling, sette taket i rekkefølge hvert år? Og "caparol" varer i flere år perfekt, og sparer penger og krefter for reparasjoner. Interessant, det er praktisk talt ingen negative vurderinger om denne maling, med mindre det kommer over feil eller forsinket.

Alle disse malene er av største etterspørsel, men andre produsenter er også til stede på markedet. Det er umulig å lage en oversikt over alle typer, så når du velger, bli veiledet av produsentens omdømme, anmeldelser av andre kjøpere, fullstendigheten av informasjonen på pakken. Viktigst, ikke haster for å kjøpe.

Kontroller forsiktig utløpsdatoen, integriteten til pakken, og kontroller også at malingen var lagret, ikke overdrevet. En slik grundig tilnærming til kjøp av maling vil hjelpe deg med å kjøpe et kvalitetsprodukt og ikke bli skuffet etter å ha malet taket.

Maling Sniezka - anmeldelse

På taket perfekt

Vi kjøpte denne malen to ganger. Første gangen for å male kun tak (suspendert gipsplater), omtrent fire år siden, da de gjorde reparasjoner i leiligheten. Jeg husker ikke hvor mye det kostet da, men absolutt ikke veldig dyrt. Malte tak overalt (på badet, kjøkkenet og rommet), bare denne maling. I fire år har han etablert seg veldig bra. Når det var på tide å velge maling på taket for reparasjoner i et privat hus, kjøpte de også en Super kompis av Snezhka og bestemte seg for å male i absolutt alle rommene. Siden vi gjorde reparasjonene selv (vi er egentlig ikke profesjonelle), var det noen feil i taket. Malingen ble påført i to lag, det andre laget gjemte absolutt alle de mindre feilene i taket. Dette er et fett pluss av denne maling. Det er ganske tykt, så da det ble påført på taket, ble det ikke sprøytet, det malte rommet og klærne holdt seg rene, uten dråper. Uten en veldig sterk lukt (hvis du virkelig lukter sterkt, kan du føle det). Jeg vet ikke om det står at det passer for våtrom, men vi dekket taket på badet og på kjøkkenet, det er ingen kommentarer i ferd med å bruke malingen. Og en ekstra pluss av denne maling, prisen. Jeg vil ikke si at det er den billigste malingen i butikkene, men ikke dyrt (vi kjøpte 7 kg for 246 hryvnia i butikken).

Hvis du trenger å gjøre en tredje reparasjon også, tror jeg at vi skal kjøpe maling på taket for Snowball. For dette anbefaler jeg henne til alle.

Mal veggene - hvilken maling er bedre

5 år på stedet
Bruker # 769324

Malingen er veldig bra, bare vær oppmerksom på nummeret etter navnet, 3 - matt, 7 - silkebrett. 7 mindre skitne og bedre vask, men også dyrere.

10 år på nettstedet
Bruker # 120676

Gi en matt slitesterk vaskbar kvalitet. Korridoren og kjøkkenet blir malt. Tikkurila, caparol, alpina, noe annet? Hvor skal du se?

7 år på stedet
Bruker # 444600

Gi en matt slitesterk vaskbar kvalitet. Korridoren og kjøkkenet blir malt. Tikkurila, caparol, alpina, noe annet? Hvor skal du se?

Tikurila og Kaparol, som er omtrent like i kvalitet, har lignende produkter, for eksempel Luya 7 - Zamtex 7. Men Alpina når dem ikke.
Og faktisk er det ikke så mange vaskbare maling blant de matte, hvis noe gnister med mat lenge, blir det polert og en flekkfarge vil forbli. Så vidt jeg vet, produserte Kaparol en premium-kilde, men prislappen er atomisk der, men den er også matt og vaskbar.

1 år på stedet
Bruker # 2048749

I Minsk dukket opp silikat og vannbasert maling Biofa (Tyskland). Det er fargetone. Matte og extramat overflater. På kvalitet og miljøvennlighet overgår alle "butikk" merkene.

6 år på stedet
Bruker # 491395

Etter å ha lest "praktiske råd", kan jeg ikke unngå å være oppmerksom på at kaparol anbefales her - som det beste, fordi det også er den dyreste, 2 (TWO) ganger dyrere enn alpina, selvfølgelig når du bare maler og noen kjøper maling Det er alltid bedre å male det beste og det dyreste.
For 3 år siden ble jeg ferdig med reparasjoner i huset og besluttet å male med Alpina - med fargetone fikk jeg nesten $ 1000 (med caparol ville jeg ha gjort mer enn $ 2000, fargetone er dyrere) (3 rom, en korridor og et kjøkken)
etter 3 års drift ser jeg ingen problemer med farge, slitasje, etc. Det er malt og dekket perfekt, det er ingen striper eller flekker, malekonsumet er enda mindre enn forventet (det andre laget er 2 ganger mindre enn det første av øyet)
så jeg anbefaler Alpina - du kan ta,
. og om det faktum at det ikke kommer til caparola, så det er nødvendig å tilby en person - gi en paintman eller to til malingen.
det er hele historien

10 år på nettstedet
Bruker # 112838

I Minsk dukket opp silikat og vannbasert maling Biofa (Tyskland). Det er fargetone. Matte og extramat overflater. På kvalitet og miljøvennlighet overgår alle "butikk" merkene.

Hvilke merker er bedre? Vennligst spesifiser.

7 år på stedet
Bruker # 444600

lesing av "praktiske råd" kan ikke hjelpe, men ta hensyn til det.

Så hvilke problemer med farge kan være hos Alpina. Tross alt er hun farget med fargestoffer, ja, ja, det er Kaparol)))) og Alpina-merket selv tilhører. og her er Caparol. Bare Alpinas levetid er 7 år, og Kaparol er over 15. Ja, og Alpina kan vaskes av veggen på 30 pass, og Kaparol kan tåle over 100. Ja, og det er mange andre indikatorer om hvilke du sannsynligvis ikke engang mistenker, vil de vise tysk male. Hvis du trenger å male en leid leilighet, eller lage kosmetikk før du selger, så er det virkelig ingen mening i overpaying, men for deg selv, bør du prøve å lage en kvalitet en.
Jeg ser ut som en Bentley, men jeg vil ikke ta det, han spiser mye))) (c)

7 år på stedet
Bruker # 441324

Benjamin Moore malet nesten alle gjenstander. Meget god maling av premium-segmentet. Bestående av ren økologisk akryl. Utgiften begrunner prisen med 100%. Meget høy skjulekraft. Og ikke det skiter det i tikkuril. Tidligere Delux lanserte også dette, men da ble det ponerfili.

Hvor fant du henne i Minsk?

9 år på stedet
Bruker # 171791

For 3 år siden ble jeg ferdig med reparasjoner i huset og besluttet å male med Alpina - med fargetone fikk jeg nesten $ 1000 (med caparol ville jeg ha gjort mer enn $ 2000, fargetone er dyrere) (3 rom, en korridor og et kjøkken)

Snowball takmaling vurderinger

Vi bestemte oss for å repaint de nylig opprettede barnas rom, vel, for å gjenopplive og legge til lysstyrke på rommet. Velg på råd fra mange venner, malingfirma Snowball. Rimelig pris, et bredt utvalg av forskjellige blomster og også en viktig faktor var det faktum at malingen er laget av miljøvennlige materialer. gå til sengs veldig jevnt og maler praktisk talt det første laget godt. tørker raskt og har ikke en skarp lukt. Vi var fornøyd med resultatet, om sommeren planlegger vi å gjøre reparasjoner på huset, så vi bestemte oss for valg av maling.

Resultat pr vurdering 10/10 # 410

Kvaliteten på maling "Sniezka" er høy, jeg prøvde det på eget eksempel. Jeg kjøpte maling for å male veggene når jeg reparerte leiligheten. Jeg gjorde reparasjonen på badet om vinteren, fordi naboen min høstet fra oven. Jeg likte det faktum at det var nesten ingen lukt var det for meg det var veldig viktig i det øyeblikket, faller malingen jevnt.

Resultat pr vurdering 10/10 # 573

Kjøpte en uke siden, tre bokser med maling av dette selskapet. Jeg trengte å male gjerdet og male på butikken. Selv om prisen ikke var den laveste, men kvaliteten på maling overgikk alle forventninger - jeg har ikke sett en slik mettet farge i lang tid. Jeg uttrykker min takknemlighet til dette selskapet; Noen ganger er det fortsatt verdt å betale for kvalitet, men vær sikker på at alt er gjort riktig.

Vurdering 9/10 # 1439

Jeg har brukt Snowball-maling allerede i flere år. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, det fader ikke på solsiden av fasaden på verandaen, jeg maler alt fra veggene til butikken på gaten. Nå har jeg kjøpt maling til gulvet.

Vurdering 7/10 # 5142

Nylig gjort reparasjoner, bestemte seg for å male veggene og en del av takmaling. De valgte Dulux Kid's Room - et firma kjent og lovet...

En gang var det en tvungen erstatning av en radiator om vinteren i huset mitt, tok jeg den første radiatoren til firmaet "Konner" å velge...

Akryl takmaling vurderinger

Hvilken maling å velge for taket

For tiden er det mange byggematerialer som du kan reparere taket til: Disse er hengende tak, takhøyde og veggpanel mv. Imidlertid er kitttak og malt med vanndispersjon eller vannbasert maling fortsatt veldig populær. Dette er for det første - billig og for det andre - vakkert.

Hva er de samme kriteriene som skal veiles når du velger maling i taket. Vel, for det første, vil jeg ikke gi råd om visse merker av maling her, og derfor vil jeg ikke annonsere dem, fordi dere alle kjære besøkende, bor i forskjellige land og byer og følgelig å søke rundt i byen for et maleri som ikke er til salgs der - det er meningsløst.

Maling kan være skinnende og matt, semi-matt er også mulig. Glansfulle maler, som det er kjent, skinner veldig bra, i taket ser det ut, vi vil si, ikke så mye. Nei, kanskje noen liker å ha et "skinnende tak" hjemme, men jeg liker det ikke personlig. I tillegg, hvis du maler taket med en blank maling, vil den vise alle manglene i kitt: små groper, knuter og knuter.

Så, vi bestemte oss for dette problemet - det er bedre å male taket med matt maling.

La oss nå ta et lite vaskeproblem. Den malte overflaten må noen ganger vaskes, men malingen kan ikke vaskes i det hele tatt. Mest billig maling vasker ikke, og hvis det er på en overflate malt med slik maling, å holde en våt fille, så vil du se hvordan det er fantastisk smurt og vasket helt opp til kitt. Det anbefales ikke å male taket med en slik maling, for da vil du tørke den, men det vil ikke fungere.

Det er maling som:

Kan vaskes med såpeskinn;

Kan vaskes med pensler (til det er maling nok vanntett og slitesterkt).

Når det gjelder miljømessig renslighet, er vannbasert maling i denne henseien ikke så veldig. Selv om hun malte og fortsetter å male, men det er bedre å bruke vanndispersjonsmaling. Den samme vannbårne maling er akryl, silikat og silikon.

Akrylmaling faller perfekt på overflaten, strammer små sprekker og er dessuten veldig lett å rengjøre. Jeg anbefaler å bruke denne typen vanndispersjonsmaling.

Silikatmaling er bra fordi de forhindrer utseendet av sopp på overflaten, men de strammer ikke sprekker slik akrylmaling gjør.

Silikonmaling er en annen stor type vannbårne maling. Silikonmaling skaper en slags beskyttende film, perfekt rengjort og blir faktisk ikke skitten.

Når det gjelder fargen på maling, vil du røre nesten hvilken som helst smak. Det blir ingen problemer med dette. I noen tilfeller trenger ikke noe ingenting å forstyrre, fordi malingen er solgt allerede ferdig i nesten hvilken som helst farge. Hvilken farge du vil velge - det er opp til deg, men jeg foretrekker å male takene i en klassisk hvit farge.

Anmeldelser av akrylmaling sniezka eco

Svampen (Dufa)

Vi har en datter som fortsatt elsker å male på veggene i 3,5 år, og vi bestemte oss for å male på nytt bare på grunn av veggene som ble gnippet ut. Etter å male Dufa - sletter jeg fra veggene noen tegninger av datteren min, til og med feltpenn. Jeg bruker en svamp til retter og feer. Så jeg anbefaler! [Svar] [Avbryt svar] Andrey skrev (a) 12. august 2012 kl. 16: 16 Kjøpt dyuf parkettlakk. ekte skit. For slitasje er absolutt ikke motstandsdyktig. Den tørkede lakken fjernes med en negl. Etter å ha brukt noen steder for noen grunn matte, selv om lakken ble solgt under merkevaren. Generelt er doufmark et symbol på et hack. [Svar] [Avbryt svar] Yuri skrev (a) 4. januar 2012 kl. 21: 11 kjøpt hvit akryl Superweiss fra Dufa, malet taket i stuen, malingen måtte påføres flere lag, de tørkede malingsfeilene var mye sandpapir og veldig mye beklaget at jeg generelt kjøpte og brukte denne ufarlige maling, som angitt av etiketten, etter en tid var det alvorlig smerte i hodet, det var feber, smerte i templene, snu hodet, barnet utviklet hoste og luftveisbetennelse Nye måter, begynte å studere sammensetningen av malingen, viser at ana inneholder mye dispergert titandioksid, som forårsaker disse fenomenene, du kan sjekke det selv eller lese undersøkelsen, jeg anbefaler ikke å kjøpe [Svar] [Avbryt svar] - Ilya skrev (a) 26. august 2012 kl. 12:20 Du visste ikke at for at malingen skal være hvit, bruker alle produsenter titandioksid? Og at når du bruker maling må du ha åndedrettsvern? Og sikkerheten til vannbasert maling betyr fraværet av organiske løsningsmidler. Og alle de andre "sjarmene" av byggkjemi forblir. Så ikke i malingssaken, men i uvitenhet. Sammensetningen ble lest etter søknaden, og ikke før kjøpet

Forresten, for svart, legges karbon svart til grunnmaling.

Og det store flertallet av husholdningsvarer er heller ikke vitaminer inneholde [Svar] [Avbryt svar] Marina skrev (a) 15. desember 2011 kl. 20:01 I går malte jeg taket med DUFA-maling Mattlatex Keramika. Jeg forsto ikke hvordan man skal bruke den med en sprøyter, hvis den er så tykk at den knapt kan påføres med en vals. Selgeren i butikken "informerte" at det ikke var nødvendig å fortynne det, men jeg fant ikke informasjon på selve banken. [Svar] [Avbryt svar] Andrey skrev (a) 18 september 2011 kl 12:13 Dyuf F 90 kjøpte den første maling sommeren 2010 for å dekke bakkene etter installasjon av et plastvindu. Selgeren er en butikk av byggematerialer i Lugansk (Ukraina). Dette valget ble gjort på anbefaling av salgsassistenten etter min forespørsel om å hente noe anstendig for å fullføre vinduet, som vil bli utsatt for alle ugunstige værforhold. Overholdt alle anbefalinger for forberedelse av overflaten og fortsatte å male applikasjonen. Han jobbet selvstendig, med en vanlig pensel, i august, under varmt (over 30 grader) tørr vær. På grunn av den hvite fargen på den ferdige kittet, hopper etter at applikasjonen av det første laget var knapt merkbar. Skjulkraft er vakker, men ett lag er ikke nok - etter fullstendig tørking og påføring av det andre laget, er resultatet utmerket. Dullness og en hyggelig nyanse med hvit farge vil tilfredsstille den mest krevende smaken. Etter et år med "utnyttelse" av F 90 ble ikke fargen eller vedheftstyrken endret, selv om overflaten ble utsatt for full fuktighet ved frysing og langvarig eksponering for direkte sollys. Det tåler våt rengjøring uten å endre egenskapene. Men det er virkelig nødvendig å lagre den ved en positiv temperatur - etter frost blir den til ostemasse og det blir umulig å bruke den.

Mal vurderinger

Vannvarmer Ariston Velis, vurderinger
  • 1
  • 2
Husholdningsapparater og elektronikk Stasik *
  • 26 svar
  • 5,935 Visninger
  • 6. juli 2013 - 01:21
  • Den siste Melding: Myata
Bosch verktøy, vurderinger
  • 1
  • 2
Verktøy og utstyr maloy3594
  • 18 svar
  • 1 841 Visninger
  • 21. juni 2013 - 23:23
  • Den siste Innlegg: MakusTog
Laminat Ritter - hva er vurderingene?

Gulv og gulv AndreyL

  • 0 svar
  • 211 Visninger
  • 19. juni 2013 - 08:36
  • Den siste Innlegg: AndreyL
Ingeniørstyring, vurderinger

Gulv og gulv ilya_989

  • 13 svar
  • 2,109 Visninger
  • 22. mai 2013 - 12:39
  • Den siste Melding: ilya_989

Maling ŚNIEŻKA ЕКО - отзывы

maling

Plusser: Super.

Ulemper: Ingen.

Gjennomgang: Opinion byggmester. Vi vet alle hvor fint det er å se på et vakkert, glatt, rent og rent malt tak. Hver eier foretak reparerer drømmer om det, som enhver normal spesialist som utfører slikt arbeid. Under byggepraksis prøvde jeg forskjellige farger, men mitt siste valg var "Snowball IVF", denne maling har en god skjulkraft, hovedparameteren.

Snøball (Sniezka)

Gjennomgang: Jeg vil rose akrylemulsjon til vegger og tak fra den kjente produsenten Sniezka. Denne emulsjonen forårsaker ingen allergisk reaksjon, det trenger ikke å fortynnes, i åpen form kan den stå i mer enn et år og ikke tykkere. Jeg sier dette med tillit, siden jeg har jobbet som maler-plasterer i mer enn tjue år, og så snart hun dukket opp på verdensmarkedet for bygg- og reparasjonsmaterialer, bestemte jeg meg for å kjøpe og prøve kvaliteten. Jeg vil si at kvaliteten er utmerket, veggene er ikke tak,... videre

Høy kvalitet!

Plusser: God kvalitet.

Ulemper: Lukt.

Gjennomgang: Jeg likte maling av ŚNIEŻKA ECO veldig mye i kvalitet! de kjøpte det et par ganger for å avslutte arbeidet - det passer veldig bra og jevnt, skyggen endrer seg litt - det blir litt lettere, men jeg synes det ikke er spesielt kritisk. Tørker raskt nok. Blant minusene er lukten.

Fantastisk maling

Fordeler: Tilgjengelig, bestandig mot værforhold for innendørs og utendørs bruk.

Ulemper: Ikke funnet.

Gjennomgang: De startet en reparasjon. Maskinvarebutikken ble rådet til å prøve denne maling. Vi trengte å male takene. Jeg vil si. Maling er en godsend. Det er en glede å male med denne vannemulsjonen. For det første stinker det ikke, for det andre, fargen er like snøhvit som nyfalt snø, og med årene endrer den ikke: den blir ikke farge, blir ikke gul (dette er allerede etter 3 år). I tillegg tørker malingen raskt nok. Den malte overflaten er dekket med en film. Overflaten kan tørkes av meg... Neste

Hva er den beste maling for taket?

Huseieren, som er rasjonelt egnet til reparasjonsproblemene, lurer nå på hva slags takmaling er bedre, fordi sorten på butikkhyllene er utrolig. Malingen skal vaske godt og "puste", se presentabel og gjemme ujevnt underlag, vær trygg.

Typer malingsbelegg for taket

Konvensjonelt er de beste takmalingene delt inn i flere grupper. Ved visuelle egenskaper skiller seg ut:

  • matt maling. Det regnes som den beste løsningen for tak, da den skjuler små defekter i belegget;
  • Glans takmaling har en lys glans, på grunn av hvilken alle ujevnheter i basen vil bli synlige for øyet. Av denne grunn er glansen bare brukt i romslige rom med en nøye planlagt overflate. Så, glatt gipsplater takmaling er egnet, men bare hvis alle sømmer mellom platene er jevnt tørkes av;
  • semi-matt maling varierer i lysstyrke nivåer, og kan legge til mer overflate glans eller til og med skjule uregelmessigheter.

Ifølge metoden for rengjøring av taket avgir:

  • Maling mot mekanisk skade (børster og tørr klut);
  • malinger som kan vaskes med spesielle tak.

Typer av maling

Det finnes ulike typer maling på markedet, preget av deres ytelsesegenskaper:

  • vannbasert maling. For maling tak, brukes denne malen oftest på grunn av dens egenskaper: sikkerhet for helse (malingen er fortynnet med vann), motstand mot brann og høye temperaturer, og en rekke farger;
  • Akryl takmaling er motstandsdyktig overfor fuktighet og slitasje, gjør at du kan vaske overflaten med en spesiell rengjørings "kjemi", ikke falmer på grunn av ultrafiolett eksponering, strammer sprekker og spalt av kitt, tørker raskt og har nesten ingen lukt. Det har evnen til å mørke når tørket. Prisen på akryl til taket er i mellomprisområdet;
  • silikatmaling blir ofte malt overflater, da det er flytende glass i sammensetningen. Det er ikke brukt på polymerbelegg, det har en relativt lav elastisitet, det sprer ikke splittelse av kitt. Overfører gasser og damp, på grunn av det som brukes i rom med høy luftfuktighet;
  • Silikonmaling i taket regnes som en av de beste: blandingen kombinerer egenskapene til mineralske og organiske materialer, har høy elastisitet og kan stramme splittet kitt opptil 0,2 cm bred. Slik maling passerer gasser og damp, avstråler fuktighet, nesten luktfri. På grunn av sin silikonharpiksmaling er den immun mot sopp og har en lang levetid. Ulempen er den høye prisen;
  • Latex-maling for taket er perfekt rengjort, avstøter fuktighet og tillater damp å passere, kan påføres i et tynt lag. Dens vesentlige ulempe kalles høy pris.

Kort teknologi arbeider med "vannbasert"

Å ha kjøpt vannbasert maling, hvordan å male taket med det nøyaktig og uten flekker? Følg den korte teknologien:

  • kjøp maling i ønsket mengde (gjennomsnittlig forbruk per 1m2 vannbasert takmaling er ca 250-300 gram når den påføres i to lag);
  • rengjør overflaten av taket fra det gamle belegget, fjern smuss;
  • nivå taket med kitt;
  • dekk overflaten med primer;
  • Bruk sammensetningen, og velg hvilken vannbasert maling som er bedre for taket i et bestemt rom.

Populære merker og kostnaden av sine produkter

Salgsassistenter i butikkene, og gir råd om hva slags maling for taket er bedre, fokuserer på utdelinger fra produsenter og etterspørsel. Den endelige avgjørelsen om hva maling for taket å kjøpe, tar huseieren basert på driftsforholdene til lokalene som blir reparert.

Polsk "snowball"

Maling "Sniezka" polsk produksjon har følgende egenskaper:

  • helse sikkerhet;
  • slitasje motstand;
  • lang levetid;
  • høyt ly, det vil si muligheten til lys nyanser å male over mørke;
  • evnen til å passere gasser og damp;
  • Evnen til å vise seg like bra på forskjellige overflater (malingsprimeren jevnt dekker både gips og gips, som smører sine sømmer).

Det finnes hypoallergeniske malinger for barnas rom i sortimentet - Disney-blandingene er enkle å rengjøre og gir ikke ut skadelige stoffer. Den laveste prisen på takmaling fra denne serien til Ultra Bel-serien - 10 liter av denne maling vil koste husseieren i gjennomsnitt en og en halv tusen rubler.

Laget på grunnlag av akryl, kan belegget lett slettes når det blir våtrengjøring, så det kan bare rengjøres etter tørrmetoden. På overflaten av taket, skaper denne maling en jevn og snøhvit matte finish.

En annen maling med økt sikkerhet - "Snowball Eco": sammensetningen har høy motstand, men er ikke beregnet for hyppig vasking, slik at gass og damp kan passere gjennom, skaper et tett belegg. For det meste laget i hvit farge.

Britiske dulux

Dulux takmaling tilhører førsteklasses materialer og er preget av høy tørkehastighet, brukervennlighet, ingen skarp lukt, evne til å nivåere takflaten og avvise fuktighet.

Den beste takmaling fra denne produsenten til barneværelset er en vannavvisende blanding med sølvioner som dræper bakterier og renser luften. I sortimentet av produsenten dulux takmaling dulux voks okkuperer et spesielt sted - denne sammensetningen med tilsetning av voks, noe som gjør det mulig å rengjøre malt overflate.

Generelt har dulux-blandinger følgende fordeler over konkurrenter:

  • sikkerhet for barn og voksne
  • Enkel å jobbe med materialet;
  • hurtig tørking av blandingen og fravær av sterk lukt;
  • beleggtetthet og styrke;
  • muligheten for å vaske taket;
  • lang levetid.

Finsk tikkurila

Når du blir spurt om den beste maling for taket, blir forbrukeromtaler vanligvis kalt denne produsenten - Tikkurila-malinger: de er preget av lyse farger, utmerket belegg av alle baser, holdbarhet og ensartethet av det påførte belegg, enkel arbeid.

Hvordan velge en vannbasert takmaling fra alternativene til den finske produsenten:

  • For ujevn grunn, velg en sammensetning med økt kjedelighet;
  • for å male på taket, velg en blanding med en antibakteriell komponent i sammensetningen;
  • hypoallergen maling er egnet for barnas rom.

En vesentlig ulempe ved denne vannbaserte takmaling er prisen: en malingbøtte koster kjøperen mellom 300 rubler og 2 tusen rubler.

Sammenligningskostnader for maling og verk

Pris og forbruk av vannbasert maling for taket på Snowball Eco er 270 gram per kvadratmeter. på bekostning av en 10-liters pakke i et og et halvt tusen rubler. Omtrent samme kostnad og andre typer av denne sammensetningen.

Du kan kjøpe vannbasert dulux takmaling til en pris på ti liter maling for 6-7000 rubler. Finsk takmaling tikkurila som er bedre og bra både i ytelse og pris, kan kjøperen kjøpe i gjennomsnitt for femten hundre rubler.

Hvor mye maler taket med vannbasert maling - prisen på arbeidet varierer avhengig av antall relaterte tjenester: herrene tar 200-300 rubler per kvadratmeter for enkelt maleri. Arbeid, for fylling og fjerning av gammel belegningspris er satt separat.

Hva slags maling for taket, ifølge eksperter, blir bedre forklart i videoen:

Prosessen med å male taket med Snowball - typer maling

Ved starten av våren velger mange å oppgradere sine hjem. Noen gjør en stor overhaling, og den andre, bestemmer seg for å ganske enkelt klistre på bakgrunnen og oppdatere taket. Dette arbeidet er ikke i det hele tatt vanskelig og vil ikke kreve mye innsats, med mindre taket selvsagt er jevnt og ikke har betydelige feil.

Alt er enkelt, å la opp de små feilene, om noen, å polere og prøve dem, og etter det å male overflaten med maling. Et godt alternativ vil være vannmalen "snø". Og hvordan å male taket med en snøball, hvis det ikke er nytt i det hele tatt, har mange feil og dessuten er malt med kalk, vi vil se på denne artikkelen.

Den positive siden av maling "snø"

Produsenten av snøballer tar vare på at de påkledes og karakteriserer seg fra den beste siden.

Derfor maler han at materialene deres kan brukes på forskjellige strukturelle overflater. I tillegg til tre, jern og betong, kan snø malte tak. Og hvordan å male taket snowball, anser vi litt lavere.

• Maling er miljøvennlig.

• Prispolitikk på riktig nivå i samsvar med kvaliteten på varene.

• Det er et barneområde, hvor det er rom for barn, soverom, skole og førskoleinstitusjoner.

• Alle produkter har kvalitetssertifikater utstedt i Europa.

• I tillegg til de hvite og pastellfarger som produksjonen er bygget på, produseres et stort utvalg av andre farger.

• Arbeid med snøball er ganske enkelt.

Forbereder taket for maling

Før du maler taket med en snøball, bør du forberede overflaten for denne prosessen. Umiddelbart merker vi at det er umulig å bruke maling på et limelag, så du bør fjerne hele belegget fra taket. For å gjøre dette raskt må du følge en bestemt teknologi.

• Vi tar ut alle møbler fra rommet og dekker gulvet med polyetylen.

• Bruk varmt vann til taket ved hjelp av en sprøyte. For å få prosessen til å gå raskere, del opp overflaten av taket i 6 soner. Sprøyt den første delen med rikelig med vann, og etter 20 minutter, gjenta prosessen på første del, og ta også den andre.

Etter ytterligere 20 minutter kan du irrigere den andre sonen igjen, og den tredje, i utgangspunktet. Mens våte områder otkisyut, begynner å fjerne kalk fra det første stedet. I henhold til denne ordningen renser vi hele taket.

• Vask de resterende områdene med en svamp og vann. Nå viste vårt tak foran oss i sin opprinnelige form.

• La overflatene tørke ut og påfør en primer av samme merke som "snowball" på den.

• Det neste trinnet er å sette på takflaten med startblandingen. Den påføres med et tynt lag med en spatel.

• Etter at kittet har tørket, tørk overflaten med medium smørepapir og påfør igjen et lag av kitt, bare etterbehandling. Når det tørker, gjør vi sliping av taket med fint sandpapir.

• Den siste fasen av forberedelsesarbeidet før maling er primeren.

Male taket "snowball"

Maling av taket er ikke en vanskelig prosess, og hvis det forberedende arbeidet er gjort riktig, bør resultatet være et høykvalitets tak lerret.

Men før du maler taket med en snøball, bør den fortynnes med vann til ønsket konsistens. Malte taket skal være i tre lag. Den første legges over bredden av rommet, den andre langs sin lengde.

Det siste laget skal males fra vindu til dør, og det vil gi en mulighet til å blokkere alle feil, og vil ikke markere mellomrom. Etter hvert maleri bør området av taket tørke. Ikke mal over overflaten som ennå ikke har tørket ut, ellers kan belegget kle seg til rullen og falle av.

Tips å følge

• Vær oppmerksom på temperaturen der malingen kan utføres.

• Malingen skal bare påføres etter at primeren har tørket.

• Maling produsert i tre lag.

• Når du maler taket med en vals, hold børsten ved siden av den for å male vanskelig tilgjengelige områder.

• Begynn å maler ett lag bør ikke avbrytes. Det er nødvendig å male til slutten, ellers vil malingen på de tørre områdene og det overlagde våte laget skille seg ut.

• For å tørke taket skal det være under naturlige forhold, uten oppvarming og utkast.

Maler taket med Snowball, raskt, økonomisk og effektivt

Den enkleste og rimeligste måten å dekorere tak er hvitkalking eller maling av taket med en snøball. Denne metoden krever ikke spesielle ferdigheter og er derfor populær.

Hvis du vil male taket med høykvalitetsmaling for rimelige penger, så er dette malingen for taket "Snø" ("Sniezka"). Malingen er produsert av den polske malings- og lakkfabrikken i Snowball Joint Stock Company. I flere år ble denne fabrikken fra en liten privat bedrift omdannet til et foretak som tilhører den ledende gruppen polske produsenter av maling og lakk.

Fordelen med produkter "Snowball"

Utvalg av farger

Før du måler taket, må du kjenne noen funksjoner av forskjellige typer maling. Tross alt, for forskjellige rom trenger forskjellige maling, for eksempel på badet, hvor høy luftfuktighet, er malingen ikke egnet for tørre rom.

Maling er basert på - linolje, harpiks eller lakk, og til og med vann og emulsjoner. Malingsegenskaper er avhengige av bindemidler og fargepigmenter i sammensetningen.

Akryl-, latex-, silikon-, silikatmalm er veldig populære, fordi Etter å ha påført vann på overflaten av dem, fordamper de og blir et kontinuerlig lag (se. Maling av taket med akrylmaling: egenskaper og detaljerte instruksjoner)

Akrylmaling er motstandsdyktig mot forurensning, men de har dårlig parorøsitet, så det er bedre å ikke bruke dem i rom med høy luftfuktighet. Og det anbefales å male dem bare 2 ganger, dette er nok for at malingen skal skape en solid overflate.

Men silikatmaling, tvert imot, passerer godt fuktighet og taket som om "puster". Men før du bruker det, er det bedre å tømme overflaten av taket med en silikatblanding. Slike malinger er ikke elastiske, men de tillater ikke utvikling av mikroorganismer.

Silikonmaling er dyrt, dette er trolig det eneste de ikke har rikdom. Silikonmaling blandes ofte med silikat- og latexmaling for å forbedre kvaliteten. De har høy dampgjennomtrengelighet, og de er antiseptiske.

Tips: kjøp maling uavhengig av volumet på boksen. Du bør vurdere dens forbruk for å male 1 kvm. Denne egenskapen kalles opacity. Dermed vil du spare penger og ikke kjøpe for mye.

Maling "Snowball"

Produkter fra det polske selskapet "Snowball" er tilgjengelig for alle overflater. Malingen til taket Snowball har vist seg godt i malingsflater for betong, gips, gips, papp, tre, etc. Blant produktspekteret er det en spesiell serie for barnas rom, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensetning, og til og med i tørket tilstand avgir ikke skadelige stoffer.

Malingen av selskapet "Snowball" - på grunn av miljøvennlighet, kan brukes til medisinsk og barnepass. Tross alt oppfyller sammensetningen av maling internasjonale standarder, og dette indikerer deres høye grad av sikkerhet. Snølakken til taket har spesielle komponenter i sammensetningen som øker miljørengjøringen, noe som gjør den så trygg som mulig, spesielt i "Snowball Eco" -serien (Sniezka EKO).

Hovedbasen på vannbaserte maling er hvit, men det er alltid mulighet for å tynne i riktig nyanse, men du kan også kjøpe ferdige farger. Hvitvasking av taket med snø vil hyggelig overraske deg med det flotte utseendet på belegget (se Hvordan male taket med vannbasert maling: prosedyre, finesser av prosessen og nyttige tips)

Her er en annen fordel med maling, selvfølgelig, enkel omhu etter maling. Malte tak krever ikke spesiell forsiktighet fra deg, de forblir praktiske og svært funksjonelle.

Maleri taket

Forbereder taket for maling

Hvordan male taket Snowball? Å male taket bør kjøpe de nødvendige verktøyene for reparasjon:

  • Ruller med langt håndtak, alltid nytt, ideelt - pels;
  • Skuff for maling - ta opp under rullen;
  • Pensel, for maling utilgjengelige steder:
  • Malingen selv.

Vær oppmerksom! For å male taket, kan du bruke sprøytepistolen. Men best av alt - rullen, det gir ikke flekker på overflater, malingen faller jevnere.

Maleri verktøy.

Det viktigste før du maler taket er en grundig forberedelse. Tross alt vil maleri eller hvitvasking ikke skjule feilene i taket ditt. Så, hvordan å male taket med Snowball, for en start:

  • Hvis det er gamle belegg, må du fjerne dem;
  • Hvis det er sprekker og uregelmessigheter, må de bli plastered;
  • Så, selvfølgelig, hele overflatebehandlingsteknologien før reparasjon av taket. Etter puttying - skum og primet.
  • Hvis taket er nytt, er det nødvendig å rengjøre det fra støv og smuss;
  • Deretter vasker og tørker taket.
  • Etter - primet. Tross alt vil primeren hjelpe malingen til å ligge bedre på overflaten (se. Må jeg prime taket før maling: forskjellige typer overflater)

Før bruk skal malingen blandes godt. Hun, selvfølgelig, går i salg klar til bruk, men noen ganger er det en fortykkelse av produktet.

Tips: Det er ikke nødvendig å male taket hvitt. Tross alt, ved hjelp av flerfarget nyanser kan du gjøre taket mer interessant. Og likevel, fargen på taket kan være det samme som noen del av interiøret.

Maleri prosess

Så la oss komme i gang. Maling av taket med snøball er ikke i det hele tatt en mektig prosess, men noen regler blir fulgt når man maler:

  • Alt arbeid anbefales å utføres ved romtemperatur ikke lavere enn +5 o C, mens sikkerhetstiltak overholdes.
  • Hvis du bruker maling på ferske gipsflater, er det bedre å tåle den fulle tørketiden og bare da gjøre malingen;
  • Maling påføres i 2-3 lag, men pass på at det forrige laget tørker før du maler det neste.
  • Du kan male med en børste, samt en rulle eller spray fra sprøytepistolen. Men i hvert tilfelle er det nødvendig å kontrollere konsistensen av maling.

Nå kan du gå videre til malingsprosessen.

  • Hell maling i vårt kokte bad. Hvis malingen er tykk, er det bedre å litt fortynne det til en akseptabel konsistens og bland godt. Til dette formål, egnet bor med en liten dyse.
  • Deretter maler du omkretsen av taket med en børste, 2 ganger bedre, selvfølgelig, å male over alt. Denne teknikken vil hjelpe oss med å unngå rullens kontakt med veggene og å male utilgjengelige steder.
  • Dunk deretter rullen i karet og press litt. Påfør det første laget av maling på taket, men det viktigste er ikke å skynde deg. Det er bedre å bruke malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 ganger. Dette maleriet vil bli bedre og lengre.

Tips: Det er best å bruke det siste laget av maling med en ren, ubrukt rulle slik at den jevnt dekker hele overflaten.

Det er bedre å begynne å male fra vinduet, så går du gradvis inn i rommet.

Påfør det første laget av maling over, og den andre - langs solens stråler. For å unngå striper i taket, er det bedre å bruke maling med en W-formet bevegelse. Etter at det ikke er igjen maling på valsen, kan de gå på den allerede malte overflaten for å fjerne overflødig maling.

Men gni den malte overflaten med en tørrrulle er ikke verdt det, på overflaten av taket kan det danne stygge striper, og laget av maling blir heterogent.

For å unngå overfylling av maling, kontroller at det alltid er omtrent samme mengde på rullen. For å gjøre dette er det ofte nødvendig å dyppe det i badekaret med maling og forsiktig rulle det ut på en spesiell kant i badet, bli kvitt overflødig maling.

Hvis du vil gjøre det lettere å rengjøre badet fra malingen etter ferdig arbeid, kan du dekke den indre overflaten med en film, og pakk kantene bak sidene av badekaret og fest det med tape. Og når alt malerarbeidet på taket er ferdig, fjern filmen med maling, så beholderen forblir ren.

Tips: Etter at du har malt taket, hvis vinduene vender mot solsiden, må du skygge dem. Ikke tillat utkast i rommet eller prøv å øke hastigheten på tørkeprosessen med varmeapparater. I dette tilfellet kan malingen krype og bevege seg bort fra overflaten.

Basert på nettstedsmaterialer: http://potolokspec.ru

Mal Snowball enkelt å bruke. Spesielle ferdigheter for å male er ikke nødvendig.

Snø er en billig, men veldig høy kvalitet maling, produsert i Polen. Den tørker raskt og har ikke en skarp merkelig lukt. Malerfirma Snowball har følgende fordeler i forhold til andre farger:

For å male rullen er bedre, fordi den ikke gir flekker og malingen faller jevnt.

Først må du forberede den malte overflaten. For å gjøre dette gjør du følgende:

Pass på å riste boksen før bruk og bland malingen godt.

For å oppnå et bemerkelsesverdig resultat til slutt, er det nødvendig å følge følgende enkle regler når man maler Snowball-maling:

Og nå farger prosessen selv:

Det må huskes at prosessen med å male takene med snømaling ikke er forskjellig fra å bruke en annen maling. Det viktigste her er å overholde maleteknikken og følge instruksjonene.

Eventuelle reparasjoner skal startes fra taket.

Maleri taket er sluttfasen av etterbehandling, noe som påvirker hvor perfekt interiøret ser ut i hele perspektivet.

For å oppnå en høykvalitets og jevn takkonstruksjon, der smør, flekker og flekker ikke vil bli synlige, bør man følge de grunnleggende regler og teknologier som brukes i malingsvirksomheten.

Tak er den mest synlige delen av interiøret som tiltrekker seg oppmerksomhet.

På dem ser selv de minste feilene katastrofale ut.

Det generelle inntrykket og utseendet til interiøret avhenger av kvaliteten på maleriet.

For å lage en perfekt jevn og jevn struktur med en hyggelig farge, bør du bruke spesialverktøy og høyverdig fargesammensetning.

Utvalg av verktøy og materialer for malerier

For implementering av toppdekning av takbekledning er hovedverktøyet en ruller - en sylindrisk dyse som roterer rundt sin akse.

Maling påføres det og rulles over overflaten som skal behandles, og danner et tynt og jevnt lag.

Den brede rullen lar deg fange opp en stor plass på den malte overflaten, noe som i stor grad påvirker farten på maleriet.

I tillegg til å male taket trengte verktøy:

  • trinn-stige eller det lange håndtaket for valsen;
  • plastskuffe for å påføre maling og spin-roller;
  • liten børste for maling vanskelig å nå områder;
  • Spesielt maskebånd for å beskytte veggene.

I utgangspunktet ble kalkbaserte mineralmaling brukt til å male takflaten.

Imidlertid har denne finishen en betydelig ulempe - beleggets skjørehet.

De vanligste malingsmaterialene er vannbaserte emulsjonsmaling.

Vandig emulsjonsmaling er en vandig blanding av polymerer, hvor bruken har mange fordeler.

Når den påføres på en porøs basis, danner den et uvanlig stabilt og effektivt lag.

Overdreven fuktighet absorberes delvis i underlaget og fordampes.

Dette danner en tynn polymerfilm, som har styrke og åndbarhet.

Denne maling har en jevn matt struktur, og bruken av organiske farger gir deg mulighet til å lage en bred fargepalett.

Hvordan male med et valsloft

Taket som er forberedt på maling, er et stort nivå med en mikroporøs struktur.

For å oppnå en jevn matt eller glatt overflate etter farging, er det å foretrekke å bruke en rulle for maling arbeid.

Noen ganger må du bruke en sprøyte- eller sprøytepistol for disse formålene.

Disse finishene er imidlertid ganske skitne og garanterer ikke en ensartet farge.

For å skikkelig måle taket med en vals, må du gjøre det forberedende arbeidet.

For ikke å plette overflater som ikke kan males, bør de beskyttes med papir eller polyetylen.

Tynne seksjoner står fast med maskeringstape.

For å få et jevnt jevnt lag, må malingen påføres den tidligere rengjort fra støv og primet tak.

Alt arbeid på dekorasjon av takkonstruksjoner skal utføres på dagtid med naturlig lys.

Hvordan male med vannbasert maling

Den riktige teknologien til å male overflater med vannbaserte malerikomposisjoner inkluderer obligatorisk bruk av en primer.

Uten å påføre en primerblanding, absorberer malingen for raskt inn i overflaten som skal males.

Hva fører da til det faktum at fargestoffet begynner å knekke og smuldre under påvirkning av eksterne faktorer.

For å få det perfekte takbelegget etter reparasjon, er det nødvendig å velge riktig type maling og overholde de grunnleggende malingsteknologiene.

For riktig påføring av vannbasert maling, bør arbeidet begynne med hjørnesamlinger i tak og vegger.

Mer om kostnaden for latexmaling til taket.

På bakgrunnen i taket, les linken. Historie om skapelse, typer, fotogalleri.

Hvordan lage et tak i et trehus, finner du her. På takkonstruksjonen, komponentdeler og materialer for damp, vanntett og isolasjon.

For å gjøre dette må du males leddene rundt hele taket av takkonstruksjonen med en pensel.

En båndbredde på tre til fire centimeter lar deg lage et jevnt lag på de stedene hvor det er vanskelig å trenge inn i rullen.

Takflaten er malt med en vals.

Dette er et ganske effektivt verktøy for farging av store områder.

En bred vals med lang og myk børste bør brukes til å fylle den pussede porøse strukturen i takkonstruksjonen så mye som mulig.

Det er nødvendig å bruke maling raskt, i flere lag, med de forskjellige retningene for farging.

Hvert nytt lag påføres bare etter den naturlige tørkingen av den forrige.

Avhengig av formålet med lokalene der reparasjoner gjøres, bør vannbasert maling velges.

Det finnes flere typer fargesammensetninger:

  • akryl-motstandsdyktig mot smuss, fuktsikker, damp-bevis;
  • silikon - slitesterk, hurtig-tørking;
  • silikat - værbestandig, slitesterk, antiseptisk.

Blant de mange produsentene av maling og lakk er produktene til det polske produksjonsfirmaet Snezka det mest populære.

Maling "Snowball": karakteristisk

Produkter fra den ledende produsenten av maling og lakk i selskapet "Snowball" er tilgjengelig i et bredt spekter for alle overflater.

Denne maling kan brukes på betong, gips, gips, tre.

Alle produkter fra anlegget er produsert i henhold til europeiske miljøsikkerhetsstandarder og internasjonale standarder.

De viktigste egenskapene til malingen "Snowball" er:

  • holdbarhet og slitestyrke
  • lang levetid;
  • god vedheft og hurtig tørking;
  • fri penetrasjon av luft og damp;
  • økologisk renhet og absolutt sikkerhet;
  • akseptabel prispolitikk.

Eventuelle overflater malt med "Snowball" ser perfekt og uovertruffen ut.

Farger sammensetninger for tak er tilgjengelig på vann eller akryl base.

Det er flere serier av maling, som avvike noe i deres sammensetning og formål.

Så, Disney-serien, beregnet på dekorasjon av barnas rom, er helt miljøvennlig, forårsaker ikke allergiske reaksjoner, ser bra ut og krever ikke spesiell forsiktighet.

Bærekraftig og pustende serie "Snowball Eco" er spesielt etterspurt.

Denne malingen presenteres i gjennomsnittlig prisklasse og gir deg mulighet til å skape et unikt glatt og funksjonelt tak som er lett å rengjøre og ikke avgir skadelige stoffer.

Grunnfargen på takmaling er hvit.

Hvis utformingen av rommet krever bruk av andre nyanser, kan du kjøpe ferdig fargemaling eller farget hvit ved å legge til en spesiell organisk fargestoff.

Det bør ta hensyn til nødvendig mengde maling for alle stadier av etterbehandling.

Hvis fargesammensetningen ikke er nok, gjett andelen av fargestoffet og få en helt identisk tone, blir ikke alltid oppnådd.

Når du legger til et fargestoff, må du blande grundig til en homogen masse.

Det anbefales å bruke en konstruksjonsblander eller bor med en spesiell dyse.

Maleri taket "Snowball"

Maleri takkonstruksjonene er en ganske arbeidskrevende prosess.

For riktig å male taket "Snowball", bør du følge de grunnleggende teknologiske metodene:

  • Den optimale temperaturen i rommet bør ikke være under fem grader;
  • maling bør bare påføres etter at den plussede overflaten har tørket;
  • fargesammensetningen må påføres i to eller tre lag vinkelrett;
  • kontroller konsistensen og overflødig maling på rullen;
  • Ikke bruk trekk eller varmeelementer for raskt å tørke maling.

Overflatebehandling

For å forberede taket for maling, bør du fjerne den gamle overflaten og nøye justere lagene, fjerne dem med en stålspatel.

Etterpå blir overflaten forsiktig primet med en gjennomtrengende primer med en stor børste eller rulle.

Hvis dype trykk er tilstede, er de gjennomvåt med en pensel.

Hvis det er svampelesjoner på overflaten, bør det behandles med spesielle antiseptiske midler, ellers vil det etter farging oppstå problemer og mørke flekker dannes i taket.

Etter at jorda tørker ut, blir feilene nivellert ved hjelp av en kitt.

Deretter males de herdede behandlede områdene med et spesielt maske - først grovt og deretter finmasket, og deretter gjenbehandlet med en primer, noe som forbedrer gipsadhesjonen til betongoverflaten.

Etter at primeren er absorbert, kan taket males.

Maleri prosess

Når du skal male taket, er det nødvendig å fylle en spesiell plastbeholder med den ferdige malingen.

En rulle er nedsenket i den, rotert for å jevne fargestoffet jevnt og deretter lett rullet over en ribbet skrånende vegg for å fjerne overflødig maling.

Det er nødvendig å begynne å male fra et vindu, parallelt med solskinn.

For å unngå striper, påføres malingen med W-formede bevegelser.

Det er nødvendig å sørge for at malingslaget ligger jevnt.

Mal hele overflaten skal være i ett trinn.

Det neste laget påføres vinkelrett på den forrige, etter dens naturlige tørking.

Video om hvordan man skal male taket riktig:

Hvis alle disse reglene blir observert, vil taket malt med vandig emulsjonsmaling være et vakkert tillegg til et hvilket som helst interiør og glede med sin perfekte hvithet og uovertruffen innredning i mange år.

Liker denne artikkelen? Del med venner i sosiale nettverk:

  • www.domikraski.ru
  • fix-builder.ru
  • www.bolshoyvopros.ru
  • potolokmentor.ru

Det er ingen lignende innlegg, men det er flere interessante.