9 beste maling for taket

Hvit uutslettelig smuss, støvsuger med sprøytepistol, flekker på taket - bildet "vi har whitened the ceiling" kaster fortsatt inn i horrorrepresentanter for de mellomliggende og eldre generasjonene i vårt land. Heldigvis presenterte det aktivt utviklede markedet for bygg- og etterbehandlingsmaterialer mange alternativer til denne naturkatastrofen for reparasjon. Og den enkleste måten for de som bestemmer seg for å oppdatere takets friskhet i huset, er maleri. Matte, glanset, teksturert, fargesignal oppnås enkelt ved bruk av en konvensjonell børste-, rulle- eller sprøytepistol.

Alle forbrukerbehov er å sortere ut materialene som tilbys og bestemme hvilken takmaling som er bedre.

Hvilket takmaling bør jeg velge?

Det er verdt å vurdere lakkering av følgende faktorer:

  • Skjulkraft (malingenes evne til å skjule det forrige laget med et minimumsforbruk).
  • maskeringseffekt;
  • bulk;
  • måter å ta vare på den malte overflaten;
  • kostnaden.

Totalt tilbyr butikkene 6 typer takmaling:

  • polyvinylacetat emulsjon;
  • akryl;
  • latex;
  • silikon;
  • silikat;
  • imponerende.

Alle disse malingene er vandige suspensjoner av polymerer og pigmenter, slik at de vil bli riktig kalt vannemulsjon eller vanndispersjon. Men alle vannbaserte maling og lakk er forskjellige av typen polymer, hvorpå maling kalles. Det er også en forskjell i pris, fargetilbud, og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den beste glansige maling til taket

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne takmaling er rost for sin hvithet, silkeaktig glans, utmerket skjulekraft, holdbarhet, holdbarhet og rimelig prispolitikk fra produsenten.

Hyggelig glans er en prioritet for de fleste brukere. Det legger ikke bare vekt på renhet av farge, men bidrar også til den visuelle økningen i volumet av rommet. Derfor brukes Dufa ofte til å male tak i små rom og korridorer.

I produsentens rekkevidde er det dekorative belegg som skaper spektakulære mønstre i taket. Dette betyr at det er mulig å eksperimentere ikke bare med nyanser og halvtoner, men også for å skape originale optiske illusjoner og ulike interessante teksturer på overflaten.

Vår vurdering: 10 poeng av 10

Testimonials: "Det er en glede å jobbe med Dufa - flott maling."

Caparol - den beste maling for taket i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en av de få produsentene som spesialiserer seg på silikonmaling i tak.

Silikonforbindelser i tørkeprosessen eliminerer eller skjuler lett mindre uregelmessigheter, grovhet og sprekker i taket. Caparol silikonemaling kan "skjule" sprekker opp til 2 mm tykk.

Materialet har også høy skjulkraft, og selv for ett lag maler overflaten perfekt, det er lett å rengjøre og forurenser nesten ikke, da det har en kraftig støv- og vannavstøtende effekt.

Vår vurdering: 10 poeng av 10

Anmeldelser: "Etter min mening, den beste maling for tak i uoppvarmede rom. Jeg brukte det til tak i landet, og selv om huset ikke var oppvarmet om vinteren, så på våren alle takene som nymalt. "

Dulux - den beste matte takmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux - dette er den beste taket maling, hvis du er ute etter en matt versjon (henviser til produkter produsert i Storbritannia, fordi russiske fabrikker selskapene ikke alltid kan skryte av samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaper er så gode at de nesten helt maskerer alle små feil i takflaten. Malingen har utmerket skjulkraft: bare to lag er nok til å gjøre taket perfekt. Hvis du legger til en lav strømningshastighet per kvadratmeter, miljøvennlig, et bredt spekter av farger, enkelt vedlikehold, mangel på lukt og evnen til å legge makeup på uforberedt overflater, blir det klart hvorfor fargen er så populært, til tross for sin ganske stor kostnader.

Vår vurdering: 9,7 poeng av 10

Prisen er høy for dette merket, og kvaliteten på den russisk laget maling er ikke stabil.

Svar: "Det er ingen feil, bortsett fra prisen. Maling på tak tørker veldig fort, og allerede bokstavelig talt om en halv time er det ingen lukt i huset. "

"Halo" - den beste vaskbare takmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabatt (13 kg): 900 rubler.

Oreol-maling passer godt på overflater og tak av noe slag, og gir en nesten perfekt matt finish. De fleste matte komposisjoner er preget av høye skjulingshastigheter, spesielt når det kommer til hvite, pastell- eller terrakotta-nyanser. "Halo" i dette tilfellet er intet unntak. Og enda mer.

Det ferdige belegget tørker raskere enn en og en halv ganger i forhold til andre produsenter, det er perfekt vasket og rengjort. Informasjon fra fora og spesialiserte steder fremhever blant annet farger av "Halo" og gir dem den høyeste karakteren basert på resultatene av faktisk bruk.

Vurdering: 9,5 poeng av 10

Forbruket som kreves av produsenten, samsvarer ikke alltid med reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en fornuftig pris. Malet på den gamle gulvede tapet, overgikk resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - høyeste kvalitet vannbaserte takmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila har lenge blitt synonymt med ordet "kvalitet" når det gjelder maling og lakk. Fargene til dette merket er alle fordelene som forbrukerne leter etter:

  • ren farge;
  • ubegrensede muligheter for farging;
  • holdbarhet;
  • miljøvennlighet;
  • UV-resistens;
  • utmerket ytelse.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høy, men den må betales for virkelig god kvalitet. Samtidig er det viktig å forstå at kvaliteten forstås som "ekte" Tikkurila, et produkt produsert nær St. Petersburg er ikke alltid så perfekt.

Vurdering: 9,5 poeng av 10.

Ved kjøp må du være oppmerksom på stedet for produksjon av maling.

Anmeldelser: "God maling for taket - ikke etterlater streker og tørker raskt."

Ceresit - den beste silikat takmaling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært ment for fasadearbeid, men det er også ganske mulig å bruke dem inne i bygningen - inkludert for tak. De liker byggere og forbrukere med det endelige resultatet, god dekkevne, miljøvennlighet, anti-soppegenskaper, enkel omhu og holdbarhet.

Ceresite malinger er ganske krevende til basen og best av alt faller på mineralplaster.

Vurdering: 9 poeng av 10

Maler "lunefull": du legger ikke merke til basen - og resultatet blir uforutsigbart.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "raskt og enkelt. Brukes til å male den vanlige penselen - taket ser bra ut. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den beste kvaliteten i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Takmaling hyggelig overrasket av den beste verdien for pengene. Passer til nesten alle typer overflater, har utmerket skjulkraft. Gir deg mulighet til å kombinere overflaten til forskjellige teksturer, noe som ofte er nødvendig når du installerer gips i taket.

Nesten alle alternativer er ikke veldig vanntette, men hypoallergen og miljøvennlige. Maling er lett tonet til ønsket nyanse. Dessverre er malingsforbruket spesifisert av produsenten forskjellig fra den faktiske en nesten to ganger, for hvilken "Snø" mottar en stor minus fra oss.

Vurdering: 8,5 av 10 poeng

Svar: "Dekkevnen ble hyggelig overrasket, malingen faller virkelig i taket jevnt og i et pass får du ganske høyt hvitt belegg."

"Expert" - utmerket hvit maling for tak

Omtrentlig pris for "Expert Vaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en av retningene for maling og lakk av selskapet DEKART. Tak etter å ha søkt dem, ser produktene av dette merket helt hvitt ut. Det er for sin rene og lyse farge at maling er verdsatt av mesterne til dekorasjon. Takmaling "Expert" har en rekke fordeler:

  • tørk raskt;
  • Ikke tap farge over tid, ikke smuldre og ikke slitasje;
  • ingen lukt etter tørking;
  • ikke-toksiske;
  • se bra ut i glans og matt;
  • Passer for alle typer overflater.

Tinting sammensetningen er ikke alltid vellykket, så denne maling er best valgt av de som skal male taket hvitt. Den andre ulempen som noteres av brukere er overdreven tetthet. Dette problemet løses lett ved å fortynne malingen til ønsket konsistens, men denne informasjonen er dessverre ikke merket av produsenten i instruksjonene.

Vurdering: 8,5 av 10 poeng

Anmeldelser: "Utmerket vaskbar takmaling! Jeg liker det fordi det kan påføres på alle overflater, selv på betong, selv på tapeter. "

"TEKS" - den beste maling for taket i rom med høy luftfuktighet

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Maling av dette merket tilhører kategorien av vannbasert, hovedsakelig polyvinylacetat, selv om det er akrylat-latex. Dette betyr at materialet, til prisen, er relativt billig, lett å påføre, praktisk talt ikke lukter.

Missfarging farger "Tex" i sine kataloger, men muligheten for det er ikke tilgjengelig for alle typer belegg. Blant kritikk av produsenten er de vanligste: en stor strømningshastighet, strenge krav til bakken uansett den faktiske dekningen - maling må brukes flere ganger for å få en anstendig effekt.

Når du velger en maling "TEX", er det verdt å huske om funksjonene til omsorg. Alle vannbaserte polyvinylacetatmalinger vaskes lett av med vann etter påføring, så taket som er malt med dem, blir ikke rengjort.

Vurdering: 8 poeng av 10

Anmeldelser: "Når den ikke påføres, drikker den ikke og strømmer ikke. For reparasjon av europeisk kvalitet vil det kanskje ikke fungere, men det er en annen sak å male taket uten å koste uten spesielle krav til kvalitet. "

Hvordan velge den beste maling for taket?

Høy kvalitet reparasjon begynner alltid med et forsiktig utvalg av materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

  1. Prøv å kjøpe maling av utenlandske produsenter, utgitt fra hjemlandet.
  2. Pass på forfalskninger, det vil si, velg bare pålitelige butikker og selskaper.
  3. Fokusere på egenskapene, vurder alltid feilen.
  4. For gjemning og vedheft, lytt til anbefalingene fra eksperter.

Takmaling - lunefull materiale. Hvis du ikke vil observere spotting av belegget, yellowness, heterogenity eller detachment, så velg malingen veldig nøye, og da vil resultatet av reparasjonen ikke skuffe!

Hvordan male taket

Kjære herrer, fortell meg fra erfaring, hvilken maling å velge for taket? Er det høy kvalitet og ikke veldig dyrt takmaling, forstår jeg at det er Deluxe og Dyuf, men kanskje er det billigere maling, men også av god kvalitet? Takk på forhånd,

vann emulsjon vanlig. det er den billigste. Legg i den en liten akrylprimer og det vil vise seg en maling som ikke er underordnet Ticurilla. Min venns kjemiker på sammensetningen demonterte dyre merker, det viste seg at dette er alt gammelt, ikke bare kroppslig og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyp penetrering akryl alkohol, vann, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

maling euro 7 billigere og ikke verre i kvalitet

Delux-2500r 10 l og Dyufa-1800r 10l. Dette er ikke den dyreste malingen. 10 liter vil være nok til 30-40 m2 tak. noen ganger er det ikke verdt å spare veldig mye. Jeg prøvde en gang å selge malingen Tacks selger-veldig rost. men personlig vet jeg ikke hva kvaliteten er. Gå til OB eller Leroy Talk med konsulenter, kan anbefale at det er billigere.

Ta det du har råd til, hvis du ikke slår fluer på taket, vil det vare lenge.

Sterkt uenig. Det er også begrepet "gjemmer". Normal maling godt forberedt overflate kan rulles opp en gang. En dårlig, og for tre applikasjoner maler ikke over. Når kunden brakte oss en billig en. Malte to ganger og fortsatt flekker. Lang trodde det for "søppel". Mens maleren ikke rullet et stykke grønt hyprok to ganger. Så, selv etter et tolags belegg, gjorde "greenness" sin vei.

Se maling Olympus, nesten innenlands Dyuf.

Maling eurolux, vår produksjonskvalitet er veldig bra, for prisen er ikke dyrt. Jeg anbefaler.

Ta det på grunnlag av akryl og ikke latex, ugle, Alpina eller Snowflake

vann emulsjon vanlig. det er den billigste. Legg i den en liten akrylprimer og det vil vise seg en maling som ikke er underordnet Ticurilla. Min venns kjemiker på sammensetningen demonterte dyre merker, det viste seg at dette er alt gammelt, ikke bare kroppslig og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyp penetrering akryl alkohol, vann, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

dulyuks for 1400 bøtte for taket bare og det er dyrere det under fargen og for veggene

tex super hvit vaskbar

Hei, Olga Etter at du har lest hva de gir deg råd til, kan jeg si følgende. Tro på de menneskene som anbefales å ta den maling du har råd til, bare kom og fortell deg hvilke prisgrenser du vil ha malingen til å bli tilbudt. Når du bruker på en god overflate og + Korrekt drift, det er en garanti for kvalitet. Og for å haste blant prisene er dyrere. For eksempel, 10l billig-40m2 og 10l dyrt-80m2.

Copolymer latexmaling, Tikkurila Euro 2. Økonomiseriemaling for tak og tørre rom. Latex-maling basert på akryl-kopolymer Tikkurila Euro 7 Economy-serie maling for tak og tørre rom. Siste maling mer motstandsdyktig mot vask.

Det er bedre å ta malingen som maleren vil bestille, siden han er vant til å jobbe med henne og vet hva han kan forvente som et resultat.

Gi en god maling (hvit) på taket.

Vennligst gi en god maling på taket! To typer tak - monolitisk betong (rotbånd, LR + vetonitt med shitrokom), og den andre typen - suspendert, kitt med GWL web.
Jeg hørte at det er slike maling som de redder fra en liten flom. Og det oppsto ikke sprekker på GVL.

Jeg sparer ikke på materialer, jeg foretrekker å kjøpe den rette, selv om det er dyrere materiale enn å angre å ha spart et par tusen.
Mens jeg gjorde reparasjoner, innså jeg at rotbåndet kjørte det, det var vetonitt, shitrock, Ceresit CT-17 primer, men i maling er kunnskapen min null, dessverre er alt håp for et klokt forum.

Vennligst gi en god maling på taket! To typer tak - monolitisk betong (rotbånd, LR + vetonitt med shitrokom), og den andre typen - suspendert, kitt med GWL web.
Jeg hørte at det er slike maling som de redder fra en liten flom. Og det oppsto ikke sprekker på GVL.

Hvis du velger riktig materiale, hvorfor ta vare på sprekker. Det er slike maling. På ISS blir de brukt..

Beckerplast N 3. Sverige. Prisen er ca 4 x tusen, en bøtte med 10 liter. Jord er bedre enn Dyufa eller Tifengrunt.
I et kjøpesenter er alt dette

Arbeid uten kunst - Barbarisme!

Arbeider, takk, jeg lærte et nytt ord, men før det hørte jeg bare tikkurila (og til og med hun sannsynligvis 100.500 arter). Jeg dro til google. Google sa at Bekerplast budsjettmaling (ved borgerlige standarder, som jeg forstår det) og ufullkommen hvitt, fordi designet for toning. Da vil jeg spørre noe annet:

  1. Er riktig maling en latexmaling?
  2. 50 kvm hvor mange liter trenger du?

Hvordan male i hvor mange lag? Jo mer jo bedre, eller i 2 lag, eller i tre.

PS. 90% av reparasjonene av meg selv (takket være forumet), men trøtt. Putty hyret en mester, men han er en elsker av budsjettbeslutninger, han råder meg til å strekke kluten på badet, han fortalte meg lenge at strekningen er bedre enn lath, så la han endelig slippe, "fordi det er billigere". Derfor bestemte jeg meg for å få en mening om maling fra publikum.

Jeg anbefaler for takfasade silikon Rauf 9l i Leroy 1200r. - vanntett, myk, luktfri
Jeg prøvde også Dulux kjøkkenet blank og matt. Rauf er tykkere, mer ugjennomsiktig - legger seg mindre, holder seg bedre, holder åpent lenger, hyggelig å male. Dulux er mindre ugjennomsiktig og dyr. Ved å male disse malene er det ingen forskjell.
Det var en stor flom, og Rauf og Dulux forvitret det - ingen spor, men jeg primet både betong og skjold med en vanntett primer før maling.
Jeg prøvde på bakken av tikkurila euro 20, det er verre enn Dulux. Tikkurila og bekerplast er ikke vanntette.

frominfotek skrev:
Vennligst gi råd om god maling

OlegI, silikon foran - Har du malt rommet hennes?

frominfotek skrev:
Jeg sparer ikke på materialer.

Deretter kan du anbefale Benjamin Moore, "maling for dummies." I den forstand at det tilgir feilene med uerfaren søknad og har en god skjulekraft.

frominfotek skrev:
Vennligst gi en god maling på taket!

TIKKURIKA Harmony. Bank på 2,7 liter i området 1700 s. Jeg vil understreke, i henhold til forsikringene fra malekonsulenten, som ga meg råd om denne maling og forsikret at jeg hadde malt det en gang, ville jeg ikke se i retning av de andre. Som et resultat, foretrekker jeg personlig Gloria.

Takk! Jeg tror jeg bestemte meg for det jeg trengte: latex (som jeg forstår det, dette er den beste typen maling) er dyp matt. Kan være litt blueness. Og for å holde flommen. Og luktfri av seg selv.

Det er fortsatt ikke klart hva malingen "tre", "syv", "tjue". Hvorfor leverer forskjellige produsenter sine produkter med samme nummer?

waw0375, og denne Benjamin Moore er solgt i Leroy (eller hvor skal man kjøpe den)? Og likevel - hva er det som Murr tar (de er sannsynligvis ikke den eneste arten fra produsenten)?

frominfotek skrev:
Det er fortsatt ikke klart hva malingen "tre", "syv", "tjue".

type, som VAZ-2110, VAZ-2101))))

frominfotek skrev:
Takk! Jeg tror jeg bestemte meg for det jeg trengte: latex (som jeg forstår det, dette er den beste typen maling) er dyp matt. Kan være litt blueness. Og for å holde flommen. Og luktfri av seg selv.

Det er fortsatt ikke klart hva malingen "tre", "syv", "tjue". Hvorfor leverer forskjellige produsenter sine produkter med samme nummer?

Hva slags markedsføringskurs er tråden... år 15 år bare med en overflødig dyufovsky en, som om 4000 for en 10l bøtte.. og jeg er ikke bekymret, jeg er fornøyd med det, og jeg tror det er feil å eksperimentere og prøve noe nytt. og mer, jo mer denne latexmaling er, desto mer "gummi" er det, det vil på den ene siden det vaske godt, og på den annen side vil det fikse det, og vil avfilme filmen.

frominfotek skrev:
Vennligst gi en god maling på taket!

som dette "> malte bakkene. Jeg vil si at det er uforlignelig lettere å male enn Tikkurila Harmony, som malte bakken i andre rom. Beckers dekket overflaten i 2 lag, forgav ikke-farger langs selve rammen, det er jeg bare smurt det med maling, har tenkt å dekke med et annet lag.. men når tørking ikke så selv de minste sporene av fargetone, og ikke påført et annet lag.. Vel, det er ingen spor av rullen, det viste seg å være en ideell overflate. Og over Harmony har jeg vært hard og lang for nesten med en tamburin danset for å bli akseptabelt th overflaten.. 4 ganger malt.. Kjøpte i Merlin 2 flasker 0.9 liter til 690 rubler per sekund.. bank uventet for meg var intakt, ikke forvente jeg gjorde, at de to lagene vil være nok..
Vel, med en fuktig klut kan du tørke denne malen, også ingen spor. Generelt likte jeg veldig mye..

Akryl takmaling vurderinger

Hvilken maling å velge for taket

For tiden er det mange byggematerialer som du kan reparere taket til: Disse er hengende tak, takhøyde og veggpanel mv. Imidlertid er kitttak og malt med vanndispersjon eller vannbasert maling fortsatt veldig populær. Dette er for det første - billig og for det andre - vakkert.

Hva er de samme kriteriene som skal veiles når du velger maling i taket. Vel, for det første, vil jeg ikke gi råd om visse merker av maling her, og derfor vil jeg ikke annonsere dem, fordi dere alle kjære besøkende, bor i forskjellige land og byer og følgelig å søke rundt i byen for et maleri som ikke er til salgs der - det er meningsløst.

Maling kan være skinnende og matt, semi-matt er også mulig. Glansfulle maler, som det er kjent, skinner veldig bra, i taket ser det ut, vi vil si, ikke så mye. Nei, kanskje noen liker å ha et "skinnende tak" hjemme, men jeg liker det ikke personlig. I tillegg, hvis du maler taket med en blank maling, vil den vise alle manglene i kitt: små groper, knuter og knuter.

Så, vi bestemte oss for dette problemet - det er bedre å male taket med matt maling.

La oss nå ta et lite vaskeproblem. Den malte overflaten må noen ganger vaskes, men malingen kan ikke vaskes i det hele tatt. Mest billig maling vasker ikke, og hvis det er på en overflate malt med slik maling, å holde en våt fille, så vil du se hvordan det er fantastisk smurt og vasket helt opp til kitt. Det anbefales ikke å male taket med en slik maling, for da vil du tørke den, men det vil ikke fungere.

Det er maling som:

Kan vaskes med såpeskinn;

Kan vaskes med pensler (til det er maling nok vanntett og slitesterkt).

Når det gjelder miljømessig renslighet, er vannbasert maling i denne henseien ikke så veldig. Selv om hun malte og fortsetter å male, men det er bedre å bruke vanndispersjonsmaling. Den samme vannbårne maling er akryl, silikat og silikon.

Akrylmaling faller perfekt på overflaten, strammer små sprekker og er dessuten veldig lett å rengjøre. Jeg anbefaler å bruke denne typen vanndispersjonsmaling.

Silikatmaling er bra fordi de forhindrer utseendet av sopp på overflaten, men de strammer ikke sprekker slik akrylmaling gjør.

Silikonmaling er en annen stor type vannbårne maling. Silikonmaling skaper en slags beskyttende film, perfekt rengjort og blir faktisk ikke skitten.

Når det gjelder fargen på maling, vil du røre nesten hvilken som helst smak. Det blir ingen problemer med dette. I noen tilfeller trenger ikke noe ingenting å forstyrre, fordi malingen er solgt allerede ferdig i nesten hvilken som helst farge. Hvilken farge du vil velge - det er opp til deg, men jeg foretrekker å male takene i en klassisk hvit farge.

Anmeldelser av akrylmaling sniezka eco

Svampen (Dufa)

Vi har en datter som fortsatt elsker å male på veggene i 3,5 år, og vi bestemte oss for å male på nytt bare på grunn av veggene som ble gnippet ut. Etter å male Dufa - sletter jeg fra veggene noen tegninger av datteren min, til og med feltpenn. Jeg bruker en svamp til retter og feer. Så jeg anbefaler! [Svar] [Avbryt svar] Andrey skrev (a) 12. august 2012 kl. 16: 16 Kjøpt dyuf parkettlakk. ekte skit. For slitasje er absolutt ikke motstandsdyktig. Den tørkede lakken fjernes med en negl. Etter å ha brukt noen steder for noen grunn matte, selv om lakken ble solgt under merkevaren. Generelt er doufmark et symbol på et hack. [Svar] [Avbryt svar] Yuri skrev (a) 4. januar 2012 kl. 21: 11 kjøpt hvit akryl Superweiss fra Dufa, malet taket i stuen, malingen måtte påføres flere lag, de tørkede malingsfeilene var mye sandpapir og veldig mye beklaget at jeg generelt kjøpte og brukte denne ufarlige maling, som angitt av etiketten, etter en tid var det alvorlig smerte i hodet, det var feber, smerte i templene, snu hodet, barnet utviklet hoste og luftveisbetennelse Nye måter, begynte å studere sammensetningen av malingen, viser at ana inneholder mye dispergert titandioksid, som forårsaker disse fenomenene, du kan sjekke det selv eller lese undersøkelsen, jeg anbefaler ikke å kjøpe [Svar] [Avbryt svar] - Ilya skrev (a) 26. august 2012 kl. 12:20 Du visste ikke at for at malingen skal være hvit, bruker alle produsenter titandioksid? Og at når du bruker maling må du ha åndedrettsvern? Og sikkerheten til vannbasert maling betyr fraværet av organiske løsningsmidler. Og alle de andre "sjarmene" av byggkjemi forblir. Så ikke i malingssaken, men i uvitenhet. Sammensetningen ble lest etter søknaden, og ikke før kjøpet

Forresten, for svart, legges karbon svart til grunnmaling.

Og det store flertallet av husholdningsvarer er heller ikke vitaminer inneholde [Svar] [Avbryt svar] Marina skrev (a) 15. desember 2011 kl. 20:01 I går malte jeg taket med DUFA-maling Mattlatex Keramika. Jeg forsto ikke hvordan man skal bruke den med en sprøyter, hvis den er så tykk at den knapt kan påføres med en vals. Selgeren i butikken "informerte" at det ikke var nødvendig å fortynne det, men jeg fant ikke informasjon på selve banken. [Svar] [Avbryt svar] Andrey skrev (a) 18 september 2011 kl 12:13 Dyuf F 90 kjøpte den første maling sommeren 2010 for å dekke bakkene etter installasjon av et plastvindu. Selgeren er en butikk av byggematerialer i Lugansk (Ukraina). Dette valget ble gjort på anbefaling av salgsassistenten etter min forespørsel om å hente noe anstendig for å fullføre vinduet, som vil bli utsatt for alle ugunstige værforhold. Overholdt alle anbefalinger for forberedelse av overflaten og fortsatte å male applikasjonen. Han jobbet selvstendig, med en vanlig pensel, i august, under varmt (over 30 grader) tørr vær. På grunn av den hvite fargen på den ferdige kittet, hopper etter at applikasjonen av det første laget var knapt merkbar. Skjulkraft er vakker, men ett lag er ikke nok - etter fullstendig tørking og påføring av det andre laget, er resultatet utmerket. Dullness og en hyggelig nyanse med hvit farge vil tilfredsstille den mest krevende smaken. Etter et år med "utnyttelse" av F 90 ble ikke fargen eller vedheftstyrken endret, selv om overflaten ble utsatt for full fuktighet ved frysing og langvarig eksponering for direkte sollys. Det tåler våt rengjøring uten å endre egenskapene. Men det er virkelig nødvendig å lagre den ved en positiv temperatur - etter frost blir den til ostemasse og det blir umulig å bruke den.

Mal vurderinger

Vannvarmer Ariston Velis, vurderinger
  • 1
  • 2
Husholdningsapparater og elektronikk Stasik *
  • 26 svar
  • 5,935 Visninger
  • 6. juli 2013 - 01:21
  • Den siste Melding: Myata
Bosch verktøy, vurderinger
  • 1
  • 2
Verktøy og utstyr maloy3594
  • 18 svar
  • 1 841 Visninger
  • 21. juni 2013 - 23:23
  • Den siste Innlegg: MakusTog
Laminat Ritter - hva er vurderingene?

Gulv og gulv AndreyL

  • 0 svar
  • 211 Visninger
  • 19. juni 2013 - 08:36
  • Den siste Innlegg: AndreyL
Ingeniørstyring, vurderinger

Gulv og gulv ilya_989

  • 13 svar
  • 2,109 Visninger
  • 22. mai 2013 - 12:39
  • Den siste Melding: ilya_989

Den beste akrylmaling anmeldelser bygningsmenn

Høykvalitets fuktresistent akrylmaling vil bidra til å gi veggene et attraktivt utseende. Etter påføring vises et slitesterkt lag på veggen, som ikke er skadet av mindre mekaniske belastninger, peker på støt og riper, samtidig som substratet beskyttes mot vann, mugg og andre sopp. I dag er det mange varianter av akrylbelegg, som varierer i formål, sammensetning og metode for anvendelse.

kategori

navn

pris

Kundeanmeldelser

Den beste maling for vegger og tak

Motstandsdyktig, passer godt på overflaten. Snøhvit, flekker blir lett vasket. Ikke blir gul med tiden.

Utmerket dekkevne. Etter 2 lag viser det seg en matt overflate av dyp farge.

Ideell for bad og kjøkken. Det vasker godt, vannet ruller umiddelbart. Det er ingen lukt, men det tørker lenge.

Best Akryl Gulvmaling

Tørker raskt, er lett å påføre, men det er en ubehagelig lukt. Holder mer enn en dag.

Bfistro tørker, det er praktisk talt ingen lukt. Glanset, fotspor forblir på overflaten.

Best Akryl Baderomsmaling

0,95 liter - 2700 rubler.

Den ideelle beslutningen ikke bare for et bad, men for en badstue og et bad. Brister ikke, blir ikke gul, vasker perfekt.

For bad og kjøkken. Det vasker godt, tørker veldig raskt, det er ubeleilig å jobbe med en pensel, bedre med en vals.

Beste eksteriørmaling

Det er ingen feil i det hele tatt. Selv bøtte er laget av svært høy kvalitet.

Matte, skaper et slitesterkt lag på overflaten, ikke fades i solen.

Den beste akrylmaling for vegger og tak

Det er klart at det ikke er noen perfekt maling. Den lukter, den andre tørker lenge, den tredje er for tykk, og den fjerde er tvert imot for flytende. Hovedbetingelsen som gjelder for etterbehandling i en boligbygging er fraværet av organiske løsemidler og alkydharpikser. De gir en skarp ubehagelig lukt, som er forvitret i flere dager. Vi har valgt de beste tilbudene på anmeldelser av personer.

ŚNIEŻKA EKO

Hypoallergen matt akrylmaling for tak og vegger er ikke i stand til å forårsake allergiske reaksjoner, derfor blir den vellykket brukt i barnas rom. Materialet er beregnet til å dekorere vegger og tak, bestående av sementkalk, gipsplater, trebaser. Materialet skaper en matt, hvit overflate som gjør at partisjoner kan "puste".

Ved påføring i ett belegg opptil 9 m2

Anbefalt antall lag

Tilgjengelig fargepalett

Snøhvit blandingen er pigmentert.

Pris for 10 liter 2000 rubler.

Ved søknad må du følge en bestemt rekkefølge. Overflaten er forberedt - rengjort, slipt og avfettet. Deretter gjelder akrylprimer, som legger til en liten mengde snøballer - så det viser seg å redusere forbruket. Mellom lagene, inkludert etter jordens påføring, må du la være i 4-5 timer for å tørke helt.

Regal Select 547 Waterborne Interior Paint - Flat

Dette er en selvprimerende matte blanding laget av en SuperPremium klasse vannbasert. For å få en mettet farge, er det nok å bruke 2 lag. Materialet kan rengjøres og vaskes lett fra flekker, smuss eller støv.

Regal Select 547 Waterborne Interior Paint - Flat

Sammensetningen inneholder ingen flyktige organiske stoffer, noe som er et stort pluss. 1 gallon brukes til å dekke en 35 kvm M overflate. For tørking er det nødvendig å tildele 1 time, for gjenbruk - 2 timer. Pris - fra 2500 rubler.

Tikkurila Euro Ekstra 20

Vaskbar maling for våtrom. Påfør i 2 lag jevnt uten dråper. Forbruk mer enn produsenten hevder - i stedet for 10 kvm. per liter er nok for et gjennomsnitt på 6-7. Men i lang tid forblir det intakt. Selv på kjøkkenet blir den ikke gul, skiller ikke av med tiden og forblir snøhvit i mer enn 5 år.

Tikkurila Euro Ekstra 20

2,7 metallbøtte

Anbefalt antall lag

Tilgjengelig fargepalett

Snøvit blanding kan tones til ønsket skygge

Før rengjøring på overflaten rengjøres overflaten. Det er en porøs struktur, det anbefales å bli primet med Euro Primer Primer eller Prof Base. Hvis det er spor av en sopp på veggene, må Homeenpoisto være forbehandlet. Denne løsningen dreper den patogene floraen og blokkerer dens gjenkomst. Det kan også brukes på radiatorer, i dette tilfellet er Rostex eller Rostex Super Akva også pre-belagt og deretter (etter tørking) malt.

Best Akryl Gulvmaling

Akrylmaling er egnet for tre, betong, murstein. Forbered et materiale basert på akrylharpiks, fargepigment og vann. Kan være matt eller glanset. Dekselet sikrer pålitelig gulv på grunn av mekanisk og kjemisk påvirkning.

Lakra

Materialet har høye dekorative parametere, god skjulekraft og pålitelig vedheft til basen. Produktet er lett å påføre, samtidig som du oppretter en jevn, jevn overflate, motstandsdyktig mot slitasje og andre mekaniske effekter.

Emalje til gulv LAKRA akryl gullbrun

Produktet krever ikke forhåndsbehandling og er klar til bruk umiddelbart etter kjøpet. Designet for maling av tre- og betonggulv inni husholdninger. En annen fargestoffblanding kan brukes til behandling av dører, møbler, etc.

Oppretting av fuktighet og flekkbestandig overflate

Dører, møbler, gulv, tre, betong

Mellom lagene - 2 timer, helt - 8 timer

Pensel eller rulle

Tikkurila betolux

Vannavvisende emalje kan brukes både som et uavhengig grunnlag for gulv, og i kombinasjon med farger av de ønskede nyanser. Det er mulig å bruke slik emalje på basene fra betong eller tre, tidligere ryddet av fete flekker og rusk. Forspenning er ikke nødvendig.

Dører, møbler, gulv, tre, betong

Fra støv - 4 timer, helt - en dag. Det er mulig å utsette gulvet etter 7 dager

Pensel eller rulle

på betong - 7-9; på tre -9-11

farger i katalogen "Gulvbelegg" og "Tikkurila Symphony"

0,9 liter, 2,7 liter, 9 liter, 18 liter

Bland godt før påføring. Legg i 2 lag med mellomliggende tørking i løpet av dagen. Når du tegner det første laget for å fortynne med hvite ånd 1050 på en kvart. Beleggfarge kan produseres på en dag uten fortynding eller litt fortynnet maling.

Best Akryl Baderomsmaling

Denne typen sammensetning bør være fuktresistent, har antibakterielle komponenter i sammensetningen og skiller seg ut fra økt motstand mot høye temperaturer, damp og fuktighet. Vi representerer fortsatt i rangeringen bare de beste prøvene i hver kategori.

Matt Finish Aura-532 Bad og Spa Interiør Maling

Denne akrylmaling for bad og andre rom der det er høy luftfuktighet - SPA, badstuer, svømmebassenger. Materialet bidrar til å avstøte fuktighet og bevare de opprinnelige parametrene. I tillegg gir det et langvarig beskyttende lag som regelmessig kan rengjøres med en fuktig klut. Produktet er tilgjengelig i 14000 nyanser. Det er laget med tanke på proprietær teknologi Color Lock. Den har et høyt skjulkraft, så bare to lag vil være nok til å få et godt resultat.

Matte Finish Aura-532 Bad og Spa Interiør Maling

Produktet inneholder ingen flyktige organiske komponenter. Belegget er ikke utsatt for fading når det blir utsatt for sollys. 1 gallon innebærer behandling av opptil 25 kvadratmeter i et enkelt lag. Det tar 1 time å tørke, men mellom lag er det nødvendig å tåle 2 timer. Pris - fra 2700 rubler.

Kjøkken og Bad - Matt Finish

Byggematerialer på vanndispersjonsbasis brukes til innvendig arbeid - behandling av vegger og tak med høy driftslast eller fuktighetsnivå. Det gjelder Microshield teknologi, som forhindrer dannelse eller akkumulering av mikroorganismer på overflaten av partisjonen. Resistens mot rengjøring overstiger ti ganger parametrene for tradisjonelle vannemulsjonsblandinger.

Kjøkken og Bad - Matt Finish

Produktet har høy motstand mot fordampning, forurensning, slitasje, mekaniske effekter. Godkjent i ren hvit farge, men fargetone i pastell eller lyse nyanser er også mulig. Ikke sammensatt av cyan. Fôr er pakket i en 2,5 liters tank, 1 liter per 10 kvm blir fortært under bruk i 1 lag. Under optimale forhold tørker den i 30-50 minutter, og gjentatt påføring er mulig bare etter 2 timer. Pris - 2900 rubler.

Beste akrylmaling for utvendig

Til dags dato er fasadeakrylfarge for utvendig arbeid en av de beste løsningene - mange eksperter anbefaler å velge denne typen fargestoff for fasadbehandling.

ŚNIEŻKA EXTRA FASAD

Denne akrylmaling er designet for utvendig arbeid, den har full beskyttelse mot forvitring, samt en garanti på 10 år på det resulterende belegg. Materialet beholder sin farge i lang tid, selv under påvirkning av ultrafiolett stråling. Den har en utmerket beleggingsevne, som er så viktig for fasadeblandingen.

ŚNIEŻKA EXTRA FASAD

Ved påføring i ett lag opptil 7 m2

Anbefalt antall lag

Rulle, spray, børste

Tilgjengelig fargepalett

Den hvite blandingen kan farges med pigmenter i henhold til Color System.

Passer godt på overflaten og ruller lett og jevnt. Økonomisk i utgifter, holdt i svært lang tid.

Aura 631 Vannbasert Utvendig Maling - Satin Finish

Dette er en 100% akrylmaling, som er preget av lav grad av glans og brukes til utvendig dekorasjon. Materialet beholder en rik farge i lang tid takket være Color Lock-teknologien. I tillegg har den en god indikator på opasitet.

Aura 631 Vannbasert Utvendig Maling - Satin Finish

Blandingen kan påføres ved en temperatur ikke lavere enn + 5 ° C. Etter tørking er laget ikke utsatt for sprekkdannelse, peeling og skumdannelse. Det er motstandsdyktig mot mugg. 1 gallon dekker 22-30 kvadratmeter i et enkelt lag. For full tørking tar ett lag opptil 4 timer, det samme beløpet er nødvendig for re-applikasjon. Pris - fra 2000 rubler.

Fordelene ved å velge akrylmaling

Konstruksjonsmarkedet tilbyr forbrukerne 4 hovedtyper av akrylblandinger, som varierer i utseendet og strukturen på overflaten:

  • glanset - krever forsiktig pre-alignment av overflaten, fordi den gir en attraktiv farge med strålende glans;
  • matte - har ingen refleksjon og skaper en behagelig, litt grov overflate, på hvilken utskrifter av hender og andre gjenstander ikke vil bli synlige;
  • perle - dekorative akrylmaling for innvendig arbeid, den inneholder et fint kornet uorganisk fyllstoff, og danner dermed effekten av en lettelsestruktur;
  • vannemulsjon - det generelle navnet på malene basert på en vannkomponent og brukes til å vende på vegger i kjøkken, på et bad, et soverom eller et salong.

De fleste håndverkere foretrekker akrylmaling av flere grunner:

  • de beholder de opprinnelige parametrene når de blir oppvarmet;
  • har lang levetid
  • økt motstand mot direkte ultrafiolette stråler;
  • effekten av å beskytte metalloverflater mot korrosjonsdannelse;
  • I sammensetningen er det ingen giftige komponenter, så vel som en ubehagelig lukt.

Farge eller hvit akrylmaling er litt dyrere enn sine kolleger, men det overgår dem definitivt i ytelse. Velg produktet skal være basert på følgende kriterier:

  • hvor det er planlagt å påføre materialet og i kombinasjon med hvilket grunnlag - gips, tre, metall mv.
  • hvilket nivå av fuktighet er tilstede i rommet og det vil være nødvendig å vaske ut belegget ofte fra forurensning;
  • gi preferanse til blandinger fra kategorien "superhvite", de har høyeste kvalitet, og deretter i nedadgående rekkefølge, gå i klassene "hvit" og "melaktig nyanse";
  • bestemme på de ytre parametrene i belegget, noe som burde være resultatet - skinnende, matt, perlemor.

Selv når du velger, bør du selv ta hensyn til volumet av fargestoffet, slik at det ville være nok for overflatebehandling, men det var ingen rester. For dette må du vite blandingens forbruk per 1 kvm. Nedenfor gir vi et eksempel på de beste akrylfarger, som ifølge byggere fortjener spesiell oppmerksomhet.

Hvordan avle, gjelde, hyppige feil

Den enkleste måten å fortynne akryl konsistensen er å bruke vann. En annen like populær metode er fortynningen av sammensetningen med et spesielt fortynningsmiddel som anbefales av produsenten. Men her må man huske på at denne komponenten kan påvirke de endelige parametrene i belegget, det kan bli kjedelig eller tvert imot skinnende. Vi analyserer forholdet mellom vann og maling:

  • 1: 1 - du får en blanding med en ideell konsistens, den legges på overflaten og vil tjene som en god base for maling;
  • 2: 1 - to deler vann gjør det mulig å få et tynt lag som er jevnt fordelt på veggen.

Hvis malingen har tørket, er det nødvendig å knuse den i pulver før fortynning. Men å male en slik blanding av kritiske områder anbefales ikke.

Teknologi arbeider med materialet:

  • overflatebehandling - utvasking, rengjøring fra gammel maling, kitt, priming;
  • behandling av hjørneseksjoner, flytting til midten;
  • Det første laget er påført i tverrretningen, den andre - vinkelrett - til vinduet.

Det er viktig! Det andre laget krever fullstendig tørking av den første. Tidsintervallet er spesifisert individuelt på hver pakke.

Prosedyren for å male fasaden, taket eller gulvet har ingen spesielle forskjeller, det viktigste er å følge instruksjonene, og belegget vil bli perfekt glatt og attraktivt.

VIDEO: De finesser som maler veggene! Løs et vanlig problem

tak

Når taket er montert eller kitt, er det på tide å tenke på å male det. Det er nødvendig å bestemme ikke bare med farge, men med typen maling. For eksempel anbefales ikke olje å bruke, på grunn av at det skaper en damptett film, i tillegg har den en skarp lukt og tørker i lang tid. Den beste maling til taket er fortsatt vannbaserte eller vanndispersjonsformuleringer. Artikkelen vil detaljere typer maling og de beste produsentene.

Innhold:

I dag er byggemarkedet fylt med maling for tak i forskjellige prisklasser. Etter å ha kommet til butikken, løper øynene fra dusinvis av bokser, ved første øyekast det samme. Alle er fulle av etiketter, og det er ikke rart at uten ytterligere kunnskap vil det være vanskelig å gjøre det riktige valget.

Selvfølgelig kan du kontakte konsulentene, men dette garanterer ikke at du vil kunne velge den optimale kombinasjonen av pris og kvalitet, siden den primære oppgaven med selgere er å selge dyrere tog.

Men selv etter å ha studert klassifiseringen av maling og lakk komposisjoner, er det umulig å finne ut med det samme som selges i denne eller den aktuelle banken. Derfor må vi sakte lese egenskapene som produsenten angir på etiketten. Først av alt, vær oppmerksom på sammensetningen, og mer presist på grunnlag av hvilken komponent malingen ble laget. Og også for tørketid, forbruk av sammensetningen pr. M2, motstand mot slitasje, fuktighet eller vannmotstand, formål. For eksempel:

  • Noen ganger på malingsbøtten er det et notat at blandingen er motstandsdyktig mot tørr slitasje. Dette betyr at den malte overflaten kan tørkes med en tørr svamp eller støvsuges, men tørkes med en fuktig klut, og jo mer det kan ikke vaskes. Oftest har slike egenskaper gode vannbaserte maling. De er ganske egnede til å male taket;
  • produsenten kan også gi opplysninger om at malingen kun kan brukes i rom med lave driftsbelastninger. Dette betyr for tørre rom, for eksempel et soverom, omkledningsrom eller en korridor. Det er en ny nyanse, i områder hvor folk ofte røyker, kan denne malen bli gul. Hun anbefales ikke å male taket på kjøkkenet eller på badet;
  • å ha slitebestandige egenskaper og være uutslettelig, er sammensetningen mye mer allsidig. Det kan vaskes med såpe og vann. Det er sant at det ikke er mulig å vaske flekken helt, og det vil kanskje være spor hvis du gni det sterkt. Men generelt, for å oppdatere fargen på taket, fjerne støv fra det, vil det vise seg;
  • Noen vannbaserte maling gir styrkeegenskaper. Når påskriften at den er smussavvisende eller vaskbar, kan du trygt kjøpe den for å male taket på kjøkkenet eller i et rom med høy luftfuktighet. Det kan vaskes med alkaliske vaskemidler og gjør det gjentatte ganger uten å kompromittere utseendet.

Nyanser i å velge maling for taket

  • Fargen på maling for taket og dens tekstur er valgt ut fra romets stil, fargevalg og formål. Den er delt inn i 3 hovedtyper: matt, halvglanset og glanset. Sistnevnte er best bidrar til å visuelt øke rommet i rommet, og matt hvit maling gir rommet en diskret adel og poise.
  • Når du forbereder overflaten av taket for maling, er det nødvendig å oppnå perfekt jevnhet. Dette gjelder tetting og sliping. Maling ikke bare skjuler enda mindre uregelmessigheter, men tvert imot vil det understreke dem enda mer. Glossy staver, mer motstandsdyktig mot slitasje, tydeligere skiller alle depresjoner eller konveksitet. Litt mer lojal i denne forbindelse er matt maling som maskerer små feil. Det er best i dette tilfellet å velge noe sekundært, for eksempel halvglans.
  • Vandig emulsjonsmaling, på grunn av at den inneholder vann, mister sine egenskaper etter frysing. Derfor anbefales det ikke å kjøpe det om vinteren i markeder som ikke er utstyrt med et oppvarmet lager.
  • Ved første øyekast har malinger med samme egenskaper et bredt spekter av priser. Men dette er ikke helt sant, fordi dyre merker ofte har mindre malingforbruk per kvadratmeter. Derfor, når du beregner volumet av maling i en bøtte med antall malte målere, er kostnaden for dyre og billige formuleringer ikke så veldig annerledes.
  • Paradoksalt, men noen ganger er malingen av en bevist produsent verre enn mindre kjent. Dette skjer på grunn av de høye kostnadene ved sammensetninger av de fremmerkte merkene, så de blir ofte smidd. Den nye produsenten er fortsatt lite kjent, og tilbyr derfor sine produkter av god kvalitet til en lav pris.
  • Nå er det ofte skrevet på maling bokser at det er ment å male tak. Hvis den ikke har en så smal spesifikasjon, er det nødvendig å velge en universell for interiørarbeid. Den har god skjul, og viktigst når den påføres, faller den umiddelbart på overflaten uten å danne dråper.
  • Ikke vær redd hvis malingen i stedet for snøhvit under applikasjonen har noen lys fargetone. Produsenten legger til et spesielt pigment til det slik at de ikke-farger er synlige, og etter tørking forsvinner den helt, slik at den malte overflaten av taket blir helt hvit.
  • Glanset maling for taket. Det skaper effekten av speularity, som bare ser vakker ut på et jevnt pusset tak. Det er å foretrekke å bruke i små mellomrom som det vil øke visuelt. Det vasker godt og tiltrekker seg mindre støv.
  • Matte takmaling. Den absorberer lys godt, så det skjuler svakhetene i taket litt. Takket være god skjulthet kan en enkelt strøk være tilstrekkelig. Når det tørkes, danner selv vaskbare typer en porøs overflate. På grunn av det som vasker verre enn den glatte motstykket.

Hva slags maling er bedre for taket

Typer maling som er egnet for å male taket:

  • akryl;
  • vann emulsjon;
  • silikon;
  • latex.

Alle ovennevnte typer har ingen skarp lukt, tørker raskt, er lette å påføre og danner en overflate som er egnet for vasking. Produsenten kan ytterligere forbedre sammensetningen ved å legge til komponenter som forbedrer de fuktsikkere egenskapene.

De passer godt i taket med børster, ruller eller sprøytepistoler. Noen av disse verktøyene er i stand til å oppnå ensartet og ensartet dekning.

Vannemulsjon og vanndispersjonsmaling

  • Den klassiske versjonen av maling til taket er vannbaserte formuleringer. I mange tiår har de blitt valgt for lav pris og miljøvennlighet. Gjort på en vannbase, har de ingen sterk lukt, tørker raskt og er enkle å bruke. På en overflate uten anstrengelse vaskes de av svampen fuktet i vann. Unntaket er vaskbare maling, men de er også lette å rengjøre hvis de fjernes før tørking.
  • Vannbasert maling har utmerket vedheft til kittens overflate, det er lett å tynne selv med egne hender (når du kjøper et fargevalg i en spesialbutikk, beregner selgeren hvor mye farge du må legge til farge per liter maling for å oppnå ønsket nyanse).
  • Vanndispersjonsegenskaper ligner vannbasert, men mer motstandsdyktig mot slitasje og vasking. I denne forbindelse anbefales det for tak i bad og kjøkken.
  • Etter tørking skaper de et dampgjennomtrengelig belegg, noe som er spesielt viktig når gulvet er laget av tre. Noen produsenter legger til spesielle antiseptiske og antifungale ingredienser til dem. I et rom med høy luftfuktighet vil dette forhindre mugg.

Akryl takmaling

  • I sammenligning med vannbaserte maling er prisen betydelig høyere. Derfor, for å male taket, som sjelden eksponeres for mekanisk stress, er det valgt ikke så ofte. Men den høyere prisen er berettiget av gode egenskaper og egenskaper.
  • Så det danner et slitesterkt belegg, egnet for gjentatt vasking. Samtidig blir det dekorative laget ikke slettet og blir ikke kjedelig.
  • Akrylmaling er ikke redd for ultrafiolett, og forverrer derfor ikke med direkte sollys. For det meste er dette viktig for fargede tak. Akrylformuleringer trenger ikke å være farget på egenhånd, de selges i et stort fargespekter.
  • Når den tørker, gir den ikke en ubehagelig lukt, og på grunn av den viskøse konsistensen som ligger på overflaten, kan den maskere selv små sprekker.
  • Fargen på etiketten er alltid litt mørkere enn ved første øyekast, maling i esken. Dette skyldes at etter tørking blir akrylmaling mer mettet.

Latex takmaling

  • Dette er et flott alternativ for å male taket, men populariteten er ikke så høy på grunn av kostnaden av sammensetningen. Men denne prisen er fullt berettiget, siden belegget er veldig ripebestandig, vaskebestandig og med et attraktivt utseende og dampgjennomtrengelig.
  • Til tross for sin høye motstand mot fuktige miljøer, er det nødvendig å bruke ekstra antifungal primere eller impregneringer når de dekker taket i slike våtrom som dusjrom, bad eller basseng. Faktum er at latex-maling svakt motstår soppformasjoner.
  • Som nevnt ovenfor har den ikke en ubehagelig lukt og er ikke skadelig for helsen, så det kan til og med bli malt innendørs uten lufting. I tillegg tørker det raskt, det tar 30-120 minutter å stille helt.
  • Latex malinger har god skjuling og vedheft med nesten alle typer baser, men produsentene anbefaler å bruke en primer før de påføres.

Men hun har også ulemper:

  • lav motstand mot ultrafiolette stråler, noe som betyr at lyse farger i solen fortvinner raskt;
  • Det tåler ikke lave temperaturer, på grunn av at hele overflaten er dekket med små sprekker, og under lange temperaturfall slipper den helt av.

Hvilken maling å velge for taket

Etter en kort kunngjøring om den vanligste typen malings- og lakkprodukter som er egnet for å male taket, er det nå verdt å legge merke til hva du bør stole på når du velger.

  • I første omgang - dette er dens opasitet, som indikerer strømningshastigheten og den nødvendige mengden materiale.
  • Hvis taket har en feil, må du sørge for graden av maling maskering effekt.
  • Kanylens volum, de samme eksterne beholderne kan ha en forskjell på 100 ml eller mer.
  • Operasjonelle egenskaper av det resulterende belegg.
  • Pris.

Alle typer maling som anbefales for tak er vandige suspensjoner av pigmenter og forskjellige polymerer. Det er sistnevnte som er ansvarlig for navnet på malingen, selv om alle faktisk er vanndispersive.

De viktigste forskjellene er i kvalitet, pris og mulige farger.

Topp takmaling vurdering

Dufa

  • Det anses av mange fagfolk å være en av de beste glansmalingene i taket.
  • Den selges i form av en 10-liters plastbøtte med navnet dufa superweiss. Den gjennomsnittlige kostnaden er 3500 rubler.
  • Dens fordeler er i god dekkevne, snøhvit glanset overflate, styrke og holdbarhet. Og alt dette til en rimelig pris på 300-500 gnid / l.
  • Ikke-påtrengende glans takdekning i prioriteten til de fleste kjøpere. I et lyst rom legger han i tillegg vekt på hvithet av farge, og et lite rom øker visuelt.
  • I Dufa produktlinje er det spesielle dekorative komposisjoner for å skape spektakulære teksturer og mønstre i taket. Dette betyr at det ikke vil være noen begrensninger bare på toner, men fullstendig kreativitet er gitt for å skape vakre mønstre og optiske illusjoner.

Caparol

  • Tilbyr motstandsdyktig maling for tak i landhus og hagehus. Gjennomsnittlig pris på 4000 rubler / 10l.
  • Denne produsenten produserer silikon takmaling. Disse forbindelsene blir verdsatt for evnen til å dekke og maskere små uregelmessigheter. Når de er tørre fyller de og skjuler sprekker helt opp til 2 mm brede. Så før du søker dem trenger du ikke å skape det perfekte fundamentet, så de blir ofte valgt for sommerhus. Silikonemaling selv når frysing ikke knekker og begynner ikke å skrelle av.
  • I tillegg, på grunn av silikonebasen, oppnår laget som er oppnådd ved tørking gode vannavvisende egenskaper, som tillater det å bli aktivt vasket. I tillegg er dette taket nesten ikke forurenset.
  • Og viktigst, for et kvalitetsresultat er det nok å søke bare 1 lag.

Dulux

  • Mestere foretrekker det til mange andre å lage et matt tak. Til en pris på 3000rub / 10l er den av høy kvalitet. Sant når du kjøper, må du være oppmerksom på at den ble produsert i Storbritannia. Malinger laget under dette merket på russiske fabrikker er betydelig dårligere i kvalitet.
  • Til tross for at malene ikke skjuler feilene i belegget, er de lysabsorberende egenskapene til Dulux kjedelige takmaling så godt at de nesten helt flaterer overflaten med små sprekker.
  • For å lage et høykvalitets holdbart belegg må du bruke 2 lag. Men det er økonomisk og jevnt legger seg ned, så det totale malekonsumet er lite.
  • I tillegg er det en helt miljøvennlig sammensetning som ikke har sterk lukt, har en bred fargepalett. De kan til og med male en uforberedt overflate.

halogen

  • Den har en ledende posisjon blant vaskbar maling for taket. Billig versjon av økonomiklassen, prisen for en plastbøtte på 13 liter totalt 900-1000 rubler.
  • Det skaper en matt finish i tak av noe slag. Oftest har ugjennomsiktige maling av lys eller pastell nyanser høye ugjennomsiktige egenskaper. Oriol-produkter håndterer dette uten å gi dyrere kolleger, og tørker dessuten nesten dobbelt så fort.
  • Kan dekke med to lag, selv den gulede basen av taket eller veggene.
  • Ifølge vurderinger på Internett, er denne maling fortjent så populær. Alle skriver om sitt økonomiske forbruk, lave kostnader og god ytelse.

Tikkurila

  • Ikke rart at dette er den beste vannbaserte takmaling. Dette merket i mange år er nøkkelen til høy kvalitet. Prisen på en slik maling er 2500-3000 gnid / 9 l.
  • Produktene fra det finske merket er kjent for sin rene farge og et bredt spekter av farger (du kan kjøpe en ferdig skygge eller kappe opp med et kjøp i butikken i nesten hvilken som helst nyanse). Skaper et meget slitesterkt og slitesterkt belegg, karakterisert ved høy miljøvennlighet og motstand mot ultrafiolette stråler. Når farging ikke dannes dråper og flekker, tørker det raskt.
  • På salg er som en ekte finsk maling, og er laget i nærheten av St. Petersburg. I noen tilfeller vil den andre avvike i kvalitet til verre.

Ceresit

  • Det er godt etablert blant silikatbaserte takmaling. Prisen er 3400 gnid / 15l.
  • Kjernen er disse fasadkomposisjonene, men på grunn av det gode resultatet, anbefaler profesjonelle molarer det for å male strømmene inni. I tillegg til god applikasjon og miljøvennlighet, inneholder de anti-soppkomponenter.
  • De er enkle å betjene, da de er enkle å rengjøre. Men ganske krevende av basen. Best av alt, Ceresit silikatmaling faller på toppen av mineralgipset.
  • Ifølge vurderinger fra forumene, er takene dekket med gammel vannbasert maling helt dekket uten noen foreløpig forberedelse.

snø

  • Denne maling er en av de beste blant de billigste formuleringene i det russiske markedet til en pris på 1200 rubler / 10 liter.
  • God kombinasjon av pris og kvalitet. Dekker perfekt overflate på overflaten (for eksempel når taket på gipsplaten ikke er fullt fylt, men bare på sømmen). Takket være sin gode skjulekraft, skaper den et tett, ugjennomsiktig lag.
  • Snømaling er allergivenlig og sikker, men har lav vanntett ytelse. Fordelene er muligheten for toning, selvstendig selvstendig. Men en betydelig ulempe er den store faktiske forbruket, som er nesten dobbelt så spesifisert av produsenten.

En ekspert

  • Kanskje dette er den rimeligste hvite maling for taket, som gir deg mulighet til å oppnå gode resultater. Gjennomsnittlig pris på vaskesammensetningen er ca. 800 rubler / 12 kg.

Profesjonelle malere skiller sin rene hvite farge, uten grå. I tillegg har de en rekke fordeler:

  • Over tid blir de ikke gule og blir ikke grå, og beholder en rik hvit farge;
  • Ikke smuldre, og tørk ikke når det vaskes.
  • tørk raskt;
  • ingen skarp toksisk lukt;
  • miljøvennlig og allergivenlig, egnet for maling av taket i barnas rom;
  • faller på en hvilken som helst type takflate (kitt, betong eller tapet).

Paint Expert anbefaler ikke toning, da resultatet kanskje ikke er mest vellykket. En annen ulempe med sammensetningen - for tykk konsistens. Men det er lett å fikse ved å legge til vann. Men bare de nødvendige proporsjonene må hente seg selv, da produsenten ikke angav dem.

tex

  • Det anbefales å male tak i rom med høy luftfuktighet. Den omtrentlige prisen på 1500 rubler / 10l. Vanligvis er det vannbaserte malinger basert på polyvinylacetat. Denne rimelige sammensetningen har nesten ingen lukt.
  • Til tross for at det viste seg best i våte områder, har det flere ulemper. For eksempel er fargetone i hvilken som helst farge ikke lenger mulig, men bare i tone fra katalogen. Og også lav skjulekraft, og derfor, for å oppnå en flat monokromatisk overflate, må du bruke mange lag.
  • I tillegg, som alle malinger med lignende sammensetning ikke er egnet for vasking. Når du prøver å vaske av smuss, vil malingen selv vaske av.
  • Det er en god maling for billig reparasjon eller renovering av gråmalte gamle maling.

Tips om hvordan du velger en vannbasert takmaling

  • Når du kjøper importerte lakkverk, trenger du bare å velge den som ble produsert i hjemlandet, og ikke på en av de russiske fabrikkene.
  • Selv rimelige innenlandske maling kan falle, så det er verdt å kjøpe produkter bare i store butikker som gir garantier og kan vise sertifikater.
  • Å velge maling i henhold til egenskapene på etiketten, tar alltid hensyn til feilen. Det er bedre å foreta en ekstra kostnadsutgift.

Substandard takmaling kan bli skilt, vise yellowness eller andre flekker gjennom lagene. For taket å behage øyet, er det nødvendig å nøye velge sammensetningen og ikke prøve å spare penger.