Akryl takmaling vurderinger

Hvit uutslettelig smuss, støvsuger med sprøytepistol, flekker på taket - bildet "vi har whitened the ceiling" kaster fortsatt inn i horrorrepresentanter for de mellomliggende og eldre generasjonene i vårt land. Heldigvis presenterte det aktivt utviklede markedet for bygg- og etterbehandlingsmaterialer mange alternativer til denne naturkatastrofen for reparasjon. Og den enkleste måten for de som bestemmer seg for å oppdatere takets friskhet i huset, er maleri. Matte, glanset, teksturert, fargesignal oppnås enkelt ved bruk av en konvensjonell børste-, rulle- eller sprøytepistol.

Alle forbrukerbehov er å sortere ut materialene som tilbys og bestemme hvilken takmaling som er bedre.

Hvilket takmaling bør jeg velge?

Det er verdt å vurdere lakkering av følgende faktorer:

  • Skjulkraft (malingenes evne til å skjule det forrige laget med et minimumsforbruk).
  • maskeringseffekt;
  • bulk;
  • måter å ta vare på den malte overflaten;
  • kostnaden.

Totalt tilbyr butikkene 6 typer takmaling:

  • polyvinylacetat emulsjon;
  • akryl;
  • latex;
  • silikon;
  • silikat;
  • imponerende.

Alle disse malingene er vandige suspensjoner av polymerer og pigmenter, slik at de vil bli riktig kalt vannemulsjon eller vanndispersjon. Men alle vannbaserte maling og lakk er forskjellige av typen polymer, hvorpå maling kalles. Det er også en forskjell i pris, fargetilbud, og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den beste glansige maling til taket

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne takmaling er rost for sin hvithet, silkeaktig glans, utmerket skjulekraft, holdbarhet, holdbarhet og rimelig prispolitikk fra produsenten.

Hyggelig glans er en prioritet for de fleste brukere. Det legger ikke bare vekt på renhet av farge, men bidrar også til den visuelle økningen i volumet av rommet. Derfor brukes Dufa ofte til å male tak i små rom og korridorer.

I produsentens rekkevidde er det dekorative belegg som skaper spektakulære mønstre i taket. Dette betyr at det er mulig å eksperimentere ikke bare med nyanser og halvtoner, men også for å skape originale optiske illusjoner og ulike interessante teksturer på overflaten.

Vår vurdering: 10 poeng av 10

Testimonials: "Det er en glede å jobbe med Dufa - flott maling."

Caparol - den beste maling for taket i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en av de få produsentene som spesialiserer seg på silikonmaling i tak.

Silikonforbindelser i tørkeprosessen eliminerer eller skjuler lett mindre uregelmessigheter, grovhet og sprekker i taket. Caparol silikonemaling kan "skjule" sprekker opp til 2 mm tykk.

Materialet har også høy skjulkraft, og selv for ett lag maler overflaten perfekt, det er lett å rengjøre og forurenser nesten ikke, da det har en kraftig støv- og vannavstøtende effekt.

Vår vurdering: 10 poeng av 10

Anmeldelser: "Etter min mening, den beste maling for tak i uoppvarmede rom. Jeg brukte det til tak i landet, og selv om huset ikke var oppvarmet om vinteren, så på våren alle takene som nymalt. "

Dulux - den beste matte takmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux - dette er den beste taket maling, hvis du er ute etter en matt versjon (henviser til produkter produsert i Storbritannia, fordi russiske fabrikker selskapene ikke alltid kan skryte av samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaper er så gode at de nesten helt maskerer alle små feil i takflaten. Malingen har utmerket skjulkraft: bare to lag er nok til å gjøre taket perfekt. Hvis du legger til en lav strømningshastighet per kvadratmeter, miljøvennlig, et bredt spekter av farger, enkelt vedlikehold, mangel på lukt og evnen til å legge makeup på uforberedt overflater, blir det klart hvorfor fargen er så populært, til tross for sin ganske stor kostnader.

Vår vurdering: 9,7 poeng av 10

Prisen er høy for dette merket, og kvaliteten på den russisk laget maling er ikke stabil.

Svar: "Det er ingen feil, bortsett fra prisen. Maling på tak tørker veldig fort, og allerede bokstavelig talt om en halv time er det ingen lukt i huset. "

"Halo" - den beste vaskbare takmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabatt (13 kg): 900 rubler.

Oreol-maling passer godt på overflater og tak av noe slag, og gir en nesten perfekt matt finish. De fleste matte komposisjoner er preget av høye skjulingshastigheter, spesielt når det kommer til hvite, pastell- eller terrakotta-nyanser. "Halo" i dette tilfellet er intet unntak. Og enda mer.

Det ferdige belegget tørker raskere enn en og en halv ganger i forhold til andre produsenter, det er perfekt vasket og rengjort. Informasjon fra fora og spesialiserte steder fremhever blant annet farger av "Halo" og gir dem den høyeste karakteren basert på resultatene av faktisk bruk.

Vurdering: 9,5 poeng av 10

Forbruket som kreves av produsenten, samsvarer ikke alltid med reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en fornuftig pris. Malet på den gamle gulvede tapet, overgikk resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - høyeste kvalitet vannbaserte takmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila har lenge blitt synonymt med ordet "kvalitet" når det gjelder maling og lakk. Fargene til dette merket er alle fordelene som forbrukerne leter etter:

  • ren farge;
  • ubegrensede muligheter for farging;
  • holdbarhet;
  • miljøvennlighet;
  • UV-resistens;
  • utmerket ytelse.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høy, men den må betales for virkelig god kvalitet. Samtidig er det viktig å forstå at kvaliteten forstås som "ekte" Tikkurila, et produkt produsert nær St. Petersburg er ikke alltid så perfekt.

Vurdering: 9,5 poeng av 10.

Ved kjøp må du være oppmerksom på stedet for produksjon av maling.

Anmeldelser: "God maling for taket - ikke etterlater streker og tørker raskt."

Ceresit - den beste silikat takmaling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært ment for fasadearbeid, men det er også ganske mulig å bruke dem inne i bygningen - inkludert for tak. De liker byggere og forbrukere med det endelige resultatet, god dekkevne, miljøvennlighet, anti-soppegenskaper, enkel omhu og holdbarhet.

Ceresite malinger er ganske krevende til basen og best av alt faller på mineralplaster.

Vurdering: 9 poeng av 10

Maler "lunefull": du legger ikke merke til basen - og resultatet blir uforutsigbart.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "raskt og enkelt. Brukes til å male den vanlige penselen - taket ser bra ut. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den beste kvaliteten i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Takmaling hyggelig overrasket av den beste verdien for pengene. Passer til nesten alle typer overflater, har utmerket skjulkraft. Gir deg mulighet til å kombinere overflaten til forskjellige teksturer, noe som ofte er nødvendig når du installerer gips i taket.

Nesten alle alternativer er ikke veldig vanntette, men hypoallergen og miljøvennlige. Maling er lett tonet til ønsket nyanse. Dessverre er malingsforbruket spesifisert av produsenten forskjellig fra den faktiske en nesten to ganger, for hvilken "Snø" mottar en stor minus fra oss.

Vurdering: 8,5 av 10 poeng

Svar: "Dekkevnen ble hyggelig overrasket, malingen faller virkelig i taket jevnt og i et pass får du ganske høyt hvitt belegg."

"Expert" - utmerket hvit maling for tak

Omtrentlig pris for "Expert Vaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en av retningene for maling og lakk av selskapet DEKART. Tak etter å ha søkt dem, ser produktene av dette merket helt hvitt ut. Det er for sin rene og lyse farge at maling er verdsatt av mesterne til dekorasjon. Takmaling "Expert" har en rekke fordeler:

  • tørk raskt;
  • Ikke tap farge over tid, ikke smuldre og ikke slitasje;
  • ingen lukt etter tørking;
  • ikke-toksiske;
  • se bra ut i glans og matt;
  • Passer for alle typer overflater.

Tinting sammensetningen er ikke alltid vellykket, så denne maling er best valgt av de som skal male taket hvitt. Den andre ulempen som noteres av brukere er overdreven tetthet. Dette problemet løses lett ved å fortynne malingen til ønsket konsistens, men denne informasjonen er dessverre ikke merket av produsenten i instruksjonene.

Vurdering: 8,5 av 10 poeng

Anmeldelser: "Utmerket vaskbar takmaling! Jeg liker det fordi det kan påføres på alle overflater, selv på betong, selv på tapeter. "

"TEKS" - den beste maling for taket i rom med høy luftfuktighet

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Maling av dette merket tilhører kategorien av vannbasert, hovedsakelig polyvinylacetat, selv om det er akrylat-latex. Dette betyr at materialet, til prisen, er relativt billig, lett å påføre, praktisk talt ikke lukter.

Missfarging farger "Tex" i sine kataloger, men muligheten for det er ikke tilgjengelig for alle typer belegg. Blant kritikk av produsenten er de vanligste: en stor strømningshastighet, strenge krav til bakken uansett den faktiske dekningen - maling må brukes flere ganger for å få en anstendig effekt.

Når du velger en maling "TEX", er det verdt å huske om funksjonene til omsorg. Alle vannbaserte polyvinylacetatmalinger vaskes lett av med vann etter påføring, så taket som er malt med dem, blir ikke rengjort.

Vurdering: 8 poeng av 10

Anmeldelser: "Når den ikke påføres, drikker den ikke og strømmer ikke. For reparasjon av europeisk kvalitet vil det kanskje ikke fungere, men det er en annen sak å male taket uten å koste uten spesielle krav til kvalitet. "

Hvordan velge den beste maling for taket?

Høy kvalitet reparasjon begynner alltid med et forsiktig utvalg av materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

  1. Prøv å kjøpe maling av utenlandske produsenter, utgitt fra hjemlandet.
  2. Pass på forfalskninger, det vil si, velg bare pålitelige butikker og selskaper.
  3. Fokusere på egenskapene, vurder alltid feilen.
  4. For gjemning og vedheft, lytt til anbefalingene fra eksperter.

Takmaling - lunefull materiale. Hvis du ikke vil observere spotting av belegget, yellowness, heterogenity eller detachment, så velg malingen veldig nøye, og da vil resultatet av reparasjonen ikke skuffe!

Hvordan male taket

Kjære herrer, fortell meg fra erfaring, hvilken maling å velge for taket? Er det høy kvalitet og ikke veldig dyrt takmaling, forstår jeg at det er Deluxe og Dyuf, men kanskje er det billigere maling, men også av god kvalitet? Takk på forhånd,

vann emulsjon vanlig. det er den billigste. Legg i den en liten akrylprimer og det vil vise seg en maling som ikke er underordnet Ticurilla. Min venns kjemiker på sammensetningen demonterte dyre merker, det viste seg at dette er alt gammelt, ikke bare kroppslig og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyp penetrering akryl alkohol, vann, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

maling euro 7 billigere og ikke verre i kvalitet

Delux-2500r 10 l og Dyufa-1800r 10l. Dette er ikke den dyreste malingen. 10 liter vil være nok til 30-40 m2 tak. noen ganger er det ikke verdt å spare veldig mye. Jeg prøvde en gang å selge malingen Tacks selger-veldig rost. men personlig vet jeg ikke hva kvaliteten er. Gå til OB eller Leroy Talk med konsulenter, kan anbefale at det er billigere.

Ta det du har råd til, hvis du ikke slår fluer på taket, vil det vare lenge.

Sterkt uenig. Det er også begrepet "gjemmer". Normal maling godt forberedt overflate kan rulles opp en gang. En dårlig, og for tre applikasjoner maler ikke over. Når kunden brakte oss en billig en. Malte to ganger og fortsatt flekker. Lang trodde det for "søppel". Mens maleren ikke rullet et stykke grønt hyprok to ganger. Så, selv etter et tolags belegg, gjorde "greenness" sin vei.

Se maling Olympus, nesten innenlands Dyuf.

Maling eurolux, vår produksjonskvalitet er veldig bra, for prisen er ikke dyrt. Jeg anbefaler.

Ta det på grunnlag av akryl og ikke latex, ugle, Alpina eller Snowflake

vann emulsjon vanlig. det er den billigste. Legg i den en liten akrylprimer og det vil vise seg en maling som ikke er underordnet Ticurilla. Min venns kjemiker på sammensetningen demonterte dyre merker, det viste seg at dette er alt gammelt, ikke bare kroppslig og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyp penetrering akryl alkohol, vann, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

dulyuks for 1400 bøtte for taket bare og det er dyrere det under fargen og for veggene

tex super hvit vaskbar

Hei, Olga Etter at du har lest hva de gir deg råd til, kan jeg si følgende. Tro på de menneskene som anbefales å ta den maling du har råd til, bare kom og fortell deg hvilke prisgrenser du vil ha malingen til å bli tilbudt. Når du bruker på en god overflate og + Korrekt drift, det er en garanti for kvalitet. Og for å haste blant prisene er dyrere. For eksempel, 10l billig-40m2 og 10l dyrt-80m2.

Copolymer latexmaling, Tikkurila Euro 2. Økonomiseriemaling for tak og tørre rom. Latex-maling basert på akryl-kopolymer Tikkurila Euro 7 Economy-serie maling for tak og tørre rom. Siste maling mer motstandsdyktig mot vask.

Det er bedre å ta malingen som maleren vil bestille, siden han er vant til å jobbe med henne og vet hva han kan forvente som et resultat.

Gi en god maling (hvit) på taket.

Vennligst gi en god maling på taket! To typer tak - monolitisk betong (rotbånd, LR + vetonitt med shitrokom), og den andre typen - suspendert, kitt med GWL web.
Jeg hørte at det er slike maling som de redder fra en liten flom. Og det oppsto ikke sprekker på GVL.

Jeg sparer ikke på materialer, jeg foretrekker å kjøpe den rette, selv om det er dyrere materiale enn å angre å ha spart et par tusen.
Mens jeg gjorde reparasjoner, innså jeg at rotbåndet kjørte det, det var vetonitt, shitrock, Ceresit CT-17 primer, men i maling er kunnskapen min null, dessverre er alt håp for et klokt forum.

Vennligst gi en god maling på taket! To typer tak - monolitisk betong (rotbånd, LR + vetonitt med shitrokom), og den andre typen - suspendert, kitt med GWL web.
Jeg hørte at det er slike maling som de redder fra en liten flom. Og det oppsto ikke sprekker på GVL.

Hvis du velger riktig materiale, hvorfor ta vare på sprekker. Det er slike maling. På ISS blir de brukt..

Beckerplast N 3. Sverige. Prisen er ca 4 x tusen, en bøtte med 10 liter. Jord er bedre enn Dyufa eller Tifengrunt.
I et kjøpesenter er alt dette

Arbeid uten kunst - Barbarisme!

Arbeider, takk, jeg lærte et nytt ord, men før det hørte jeg bare tikkurila (og til og med hun sannsynligvis 100.500 arter). Jeg dro til google. Google sa at Bekerplast budsjettmaling (ved borgerlige standarder, som jeg forstår det) og ufullkommen hvitt, fordi designet for toning. Da vil jeg spørre noe annet:

  1. Er riktig maling en latexmaling?
  2. 50 kvm hvor mange liter trenger du?

Hvordan male i hvor mange lag? Jo mer jo bedre, eller i 2 lag, eller i tre.

PS. 90% av reparasjonene av meg selv (takket være forumet), men trøtt. Putty hyret en mester, men han er en elsker av budsjettbeslutninger, han råder meg til å strekke kluten på badet, han fortalte meg lenge at strekningen er bedre enn lath, så la han endelig slippe, "fordi det er billigere". Derfor bestemte jeg meg for å få en mening om maling fra publikum.

Jeg anbefaler for takfasade silikon Rauf 9l i Leroy 1200r. - vanntett, myk, luktfri
Jeg prøvde også Dulux kjøkkenet blank og matt. Rauf er tykkere, mer ugjennomsiktig - legger seg mindre, holder seg bedre, holder åpent lenger, hyggelig å male. Dulux er mindre ugjennomsiktig og dyr. Ved å male disse malene er det ingen forskjell.
Det var en stor flom, og Rauf og Dulux forvitret det - ingen spor, men jeg primet både betong og skjold med en vanntett primer før maling.
Jeg prøvde på bakken av tikkurila euro 20, det er verre enn Dulux. Tikkurila og bekerplast er ikke vanntette.

frominfotek skrev:
Vennligst gi råd om god maling

OlegI, silikon foran - Har du malt rommet hennes?

frominfotek skrev:
Jeg sparer ikke på materialer.

Deretter kan du anbefale Benjamin Moore, "maling for dummies." I den forstand at det tilgir feilene med uerfaren søknad og har en god skjulekraft.

frominfotek skrev:
Vennligst gi en god maling på taket!

TIKKURIKA Harmony. Bank på 2,7 liter i området 1700 s. Jeg vil understreke, i henhold til forsikringene fra malekonsulenten, som ga meg råd om denne maling og forsikret at jeg hadde malt det en gang, ville jeg ikke se i retning av de andre. Som et resultat, foretrekker jeg personlig Gloria.

Takk! Jeg tror jeg bestemte meg for det jeg trengte: latex (som jeg forstår det, dette er den beste typen maling) er dyp matt. Kan være litt blueness. Og for å holde flommen. Og luktfri av seg selv.

Det er fortsatt ikke klart hva malingen "tre", "syv", "tjue". Hvorfor leverer forskjellige produsenter sine produkter med samme nummer?

waw0375, og denne Benjamin Moore er solgt i Leroy (eller hvor skal man kjøpe den)? Og likevel - hva er det som Murr tar (de er sannsynligvis ikke den eneste arten fra produsenten)?

frominfotek skrev:
Det er fortsatt ikke klart hva malingen "tre", "syv", "tjue".

type, som VAZ-2110, VAZ-2101))))

frominfotek skrev:
Takk! Jeg tror jeg bestemte meg for det jeg trengte: latex (som jeg forstår det, dette er den beste typen maling) er dyp matt. Kan være litt blueness. Og for å holde flommen. Og luktfri av seg selv.

Det er fortsatt ikke klart hva malingen "tre", "syv", "tjue". Hvorfor leverer forskjellige produsenter sine produkter med samme nummer?

Hva slags markedsføringskurs er tråden... år 15 år bare med en overflødig dyufovsky en, som om 4000 for en 10l bøtte.. og jeg er ikke bekymret, jeg er fornøyd med det, og jeg tror det er feil å eksperimentere og prøve noe nytt. og mer, jo mer denne latexmaling er, desto mer "gummi" er det, det vil på den ene siden det vaske godt, og på den annen side vil det fikse det, og vil avfilme filmen.

frominfotek skrev:
Vennligst gi en god maling på taket!

som dette "> malte bakkene. Jeg vil si at det er uforlignelig lettere å male enn Tikkurila Harmony, som malte bakken i andre rom. Beckers dekket overflaten i 2 lag, forgav ikke-farger langs selve rammen, det er jeg bare smurt det med maling, har tenkt å dekke med et annet lag.. men når tørking ikke så selv de minste sporene av fargetone, og ikke påført et annet lag.. Vel, det er ingen spor av rullen, det viste seg å være en ideell overflate. Og over Harmony har jeg vært hard og lang for nesten med en tamburin danset for å bli akseptabelt th overflaten.. 4 ganger malt.. Kjøpte i Merlin 2 flasker 0.9 liter til 690 rubler per sekund.. bank uventet for meg var intakt, ikke forvente jeg gjorde, at de to lagene vil være nok..
Vel, med en fuktig klut kan du tørke denne malen, også ingen spor. Generelt likte jeg veldig mye..

Akrylmaling for tak Olecolor - Det er på tide å male taket!))

verdighet

mangler

detaljer

Akrylmaling til Olecolor-taket fikk øye på en maskinvarebutikk da de lette etter helt forskjellige ting. Men malingsbøtten var så fin, liten, 1 kg, at beslutningen om å hvitkalkede taket på kjøkkenet kom på kort tid. Hvorfor ikke oppdatere kjøkkenet mens det er varmt? Said og ferdig gikk malingsbøtten hjem med oss.

Hvit friskt tak er alltid godt å se. Videre er det ikke kostbart for noen penger, men en slik bøtte koster bare 95 rubler, eller i tide. I tillegg lover produsenten at den ikke vil stripe. Og jeg liker det spesielt. Tørketid for maling ved romtemperatur er ikke mer enn 1 time. For å sette det andre laget ikke tidligere, enn det første vil tørke, betyr det i 6-8 timer.

Vanndispersjonsmaling representerer ikke noe uvanlig. Vel, maling og maling, går bra med det første belegget og dekkevnen til henne er veldig bra, som lovet. Og konsistensen er normal, som den burde være, ikke tykk, ikke væsken.

Hun har en garantert holdbarhet på 24 måneder. Pakking skjer og 3 kg og 7, og mer, det er praktisk å hvem det er nødvendig. Vel skjuler mindre feil, og det er det som kreves av henne.

Kanskje bør du oppdatere taket til sommeren? Du er velkommen til å anbefale!))

Hjelp meg å velge en maling for taket

Skrevet av makdak, 9. januar 2010 i Work with Drywall

Utvalgte innlegg

For å legge inn meldinger, opprett en konto eller logg inn

Du må være en registrert bruker for å legge igjen en kommentar.

Opprett en konto

Registrer deg i vårt fellesskap. Det er veldig enkelt!

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn på systemet.

Eller logg inn med en av disse tjenestene.

Google anbefaler

Våre anbefalinger

Gassmonteringspistol HILTI GX 120

Sano publiserte en artikkel i Instrument and Equipment, 11. mars 2012, artikkel

Hjemmelaget omslag på kvernen for en diamantkopp eller børste

FugenFührer postet en bloggoppføring på FugenFührer Blog, 13. februar 2017, blogginnlegg

Gipsplaten takmontering

andral postet et emne i gipsplansloft, 17. januar 2005, emne

Testtester sager SCW 22-A og SCM 22-A

Sano publiserte en artikkel i Instrument og utstyr, 24. desember 2012, artikkel

Trådløs hammerbore TE 30-A36

Sano publiserte en artikkel i Instrument og utstyr, 29. april 2013, artikkel

Hvordan kutte hengsler i innerdører.

Sano publiserte en artikkel i School of Repair, 15. juni 2007, artikkel

Hvor best å lage en gipsplaterpartisjon

Sander postet et emne på Work with Drywall, 3. mars 2005, emne

Hytte i skogen: Som en kunstner forvandlet Igor Shubin skogsplottet. Layfkhaki for sommerboere

KGB publiserte en artikkel i Country House, Dacha, tirsdag klokka 08:49, artikkel

Takmaling som er bedre vurderinger

Noen kosmetiske anmeldelser. SP: sammenkomster

1. Paint Reddish-blonde fra Du_Fox [link-1] er en sjelden thrash, hva er blondinen. - fargen på tobakksgass fra et askebeger))) og djevelen trakk meg til å smøre (og generelt spørsmålet - som jeg ikke leste vurderingerene som de sier - og den gamle kvinnen er prorukha)) - akkurat en uke før det justerte hun fargen med Estelle maling (vi har på olga84, vi må gå og melde deg på). Det viste seg bra, så beige-blond uten tegn på yellowness. Nå vet jeg ikke hvordan malingen vil falle ned etter den fortryllende rødhårede blondinen.

Ferier i Karelen og Murmansk: Sommer 2016. Del III. Kizhi.

Severdigheter i Karelen: foss Kivach, sanatorium "Marcial farvann", Kizhi pogost
. Verandaen er ganske høy, med en vakker utsikt over bukten. Vaktmesteren åpnet døren, vi gikk inn. I den lille salen er det staver med en historie med konstruksjon, en kort historie av Kondopoga-regionen. Neste - et reflektor, romslig og lyst rom, skåret benker på sidene, og to støttestøtter i midten. Pillars av interessant form, deres konturer ligner folk med muskler anstrengt under vekten av taket. De er malt, men ikke med kjemisk maling, men med naturlig maling - naturlige fargestoffer basert på blåbær, sump oker, sand og leire. Parishioners samlet seg i refektoren - ikke bare for religiøse formål, men også verdslige saker å bestemme. Ikonostasis av antagningskirken i Kondopoga. Alteralpsen - her er en fem-talls ikonostase og tak.

Tak på badet. økonomi

Suspended / suspended / slatted tak? Hvilken er bedre på badet? Hvis noen legger, dele inntrykkene dine.

Hva beklager vi etter reparasjonen? Samling av feil. Del 4

De første delene: [link-1] 90. Og jeg fikk knappestubben og leddene på grunnplankene. fryktelig misliker. Det ser ut til å matche fargen. Og søsteren min hadde dem i samme samling - de er praktisk talt usynlige. 91. Dørhåndtak med skarpe hjørner - fra tid til annen berører personen dem med en hånd eller noe annet, det gjør vondt og klær bryter. 92. Vinyl tapet for å male Ukrainsk produksjon - i ett rom tåpelig fast - horror, horror! i en annen, tyskerne er super. 93. Ville ikke ha skrevet inn med uferdige.

Samle omtaler om juletre 2011.

Et slikt lovende navn "Nyttårsverden" viste seg å være i virkeligheten. "RESERVERES RESISTANS" (((Jenter, hvis du fortsatt lurer på om du skal kjøpe en billett eller ikke, se etter et alternativ bedre. Barn forstår ikke tomten (strukket), voksne kjeder seg. en forferdelig forelskelse i garderoben, og en kø full av trappene og hallen, så en times lang lek av livsstil dukker, vandrer rundt scenen med enkle "kryssfiner" fraser og noen ganger sanger. Ingen ekstravaganse, glitrende, feiring, c.

Taket er is. eller noen andre :). økonomi

Fortell meg, hva er taket ditt i soverommet? :) Vi har en vanlig, hvit maling 9 er noe hvit :)). Nå forbereder jeg meg mentalt på reparasjonen, og jeg tror kanskje å spenne? Vi har et stort rom, i prinsippet liker jeg det, men hvor miljøvennlig er det for soverommet? eller hemmed med gips? og hvis spenningen, så hvit eller farge? Jeg så på nettstedene, du kan til og med arrangere en stjerneklar himmel :) *** Emnet ble flyttet fra konferansen "Om din egen, om en jente"

Wi-fi baby monitor for Android. Hvilken er bedre? Trenger vurderinger.

Jeg har en venture: å kjøpe en video ape, og ikke enkel, men digital, for å jobbe fra Wi-Fi, er Androyd installert på telefonen og nettbrettet. Hvilken babysitter passer?

Slik isolerer du et hus: gjør-det-selv varme dører og vinduer. reparasjoner

. Ifølge eksperter lekker de vanligste årsakene til varmetap i leiligheter og private hus vinduer og dørledninger, yttervegger (spesielt i prefabrikkerte hus), gulv på første og tak eller tak på de øverste etasjene i husene. De sonene gjennom hvilke de viktigste varmetapene i bygningen oppstår, er markert i rødt. Det er ikke alltid tid og penger for komplekse isolasjon av hele leiligheten, spesielt gulv, tak, vegger og vinduer, og det er ikke alltid nødvendig. Undersøkelsen viste at de fleste innbyggere som ønsker å isolere en leilighet, forventer å øke temperaturen med ikke mer enn 3-5 grader. Det er noen enkle måter å gjøre dette på. Høykvalitets tetning av vinduer og dører vil spare opptil 5% varme, og i noen tilfeller mer, og øke gjennomsnittstemperaturen i rommet med 3-4 grader. For det h
. Påfør skum til 1/3 av hullets dybde, da den tørker, øker den i volum med ca. to til tre ganger. Hvis leddene er vertikale, er det best å starte arbeidet fra bunnen og gradvis bevege seg oppover. Etter påføring av skummet, drykk det med vann. Full herding av skumet oppstår etter noen få timer. Etter herding av skummet, skjær av overflødig og behandle leddene med tetningsmasse eller maling eller beskytt den med platbaner - ellers innen et år vil skummet begynne å sprekke og smuldre. Det er viktig å vite at skummet skaper tilstrekkelig store spenninger når det utvides og herdes. Derfor, hvis hullene fylt med skum er store nok (mer enn 10 mm) eller dørkarmen ikke er stiv nok, kan skummet deformeres under herding.

Og hvem malte vegger? og hvem har ikke et hvitt tak? økonomi

Mamma sier, det hvite taket i rommet vil knuse, tilbyr til litt karirirovat, hvilken farge vet ikke, vis om noen lykkes? Jeg så på tapetet i Leroy, valget er stort, men alt er vinyl, det lukter og skinner. Jeg leser at de slipper ut skadelige stoffer, så jeg tenkte på å male, men igjen kan jeg ikke velge fargen, jeg liker alle fargene :) rommet er lyst, 20 firkanter, møbler er lyse, selv tanken ble født for å male en tre kommode og en malingsboks slik at den fortsatt er lettere, mer luftig, skryte av.

tror du jeg kan pokleit taket selv?. økonomi

Har noen noen erfaring? Jeg skjønte at jeg ville beundre min gamle trettiårige for resten av livet mitt, jeg har ikke nok penger til å ansette folk hele tiden, jeg tok det og det ser ut til at det ikke er plass til å rive møbler, men i lang tid er det ingen barn rundt. Jeg har aldri prøvd å kitte til kitt. Kanskje bare pokleit, taket er normalt, små hull på enkelte steder. Veggene limt heller ikke, strippet, betong, hang med barns kreativitet. Hvis noen gjorde det, vennligst fortell oss hvordan du skal lim, metoder, lim. Bakgrunnen vil være.

tapet opp til taket? økonomi

Eller skal vi forlate en liten stripe uklart? Jeg husker at noen av disse handlingene kan øke høyden på mitt lave (2,50) rom visuelt. Men hvilken? Og et annet spørsmål. Limet sokkel lim bare på perfekt jevne vegger? En venn her fortalte meg at hvis det er noen bulger i lesingen, vil han understreke dem. Er det så? Og mer. Har noen limt tapet direkte til betong? Hvordan gjorde du det? Takk på forhånd for all tilbakemelding!

Fargede tak. økonomi

Har noen malt takene med farget maling? Er du fornøyd? Hvordan ser farget maling på taket i en høyde på 2,65 m? På kjøkkenet malte vi takene i gul - ser veldig bra ut. Og i barnehagen ville jeg gjøre de blå takene i fargen på en klar himmel - jeg kan ikke velge en farge. De la en blekblå farge på tonerbordet, i taket begynte fargene å bli grå, de la til et blått fargevalg, det viser seg i taket en mørkblå farge, stygg. Enten det er en feil i valget av fargetonefarger, eller.

Rådgive en god maling for tak! økonomi

Trenger hvit matt akrylmaling i tak. Advise, pliz, bevist firmaer! Jeg kjenner Tikkurillu, Dyufa, Dulux. Hvilken er den beste? Eller er det andre firmaer? takk

Hva skal dekke taket? økonomi

Våre arbeidere fortalte oss å kjøpe vannbasert emulsjon (eller som det nå kalles) for taket. Det heter Dyufa. Pris 1250 for 10 liter, vi trenger 20. Er det bra? Eller er det noe billigere og bedre? Søk ikke funnet..

maling fargetone. økonomi

Det gledelige øyeblikket ved valg av maling nærmer seg :) Og hvem har erfaring, hvordan skjer dette? Er det noen fallgruver? Og et annet slikt spørsmål er, ville det være noen programmer for å velge et fargevalg på i-nettet, jeg ville ha skutt det på forhånd, jeg vil prøve å skrive det ut på en fargeskriver og lage en slik collage for hvert rom.

Hvilket tak er bedre? økonomi

Fortell meg hva som er bedre å lage et tak i rommet? Jeg tenker over spenningen, men ikke sikker til slutten. Hjelp.

Om maling BIO K aP: klage og be om råd.. SP: sammenkomster

Besluttet å farge det samme. Før det ble håret ikke malt, alt var fint, men grå hår dukket opp. Så, jeg gjorde det selv! Og ikke dårlig, men alt gikk. men da det var på tide å vaske av maling, slått de av varmt vann. Og selv dette er halvparten av trøbbel, grå malt over, men. ikke alt! Det ble definitivt mindre (jeg hadde litt), men noen av hårene kan ses: (((fargen har ikke endret seg (jeg prøvde å komme så nær som mulig til meg selv). Men håret er veldig vakkert og skinnende, fargen.

Og Estel, det er en god kvalitet maling. Mote og skjønnhet

Og Estel, er det en god maling eller ujevne? Vurderinger lese, som vasket av raskt? I utgangspunktet maler jeg meg selv, jeg trenger noe mer motstandsdyktig. Fargen er mørk. *** Emnet ble flyttet fra konferansen "SP: sittings"

Tilbakemelding på basal curling.

Selv om hele verden, inkludert meg, fulgte nyheten i Ukraina, etter å ha glemt min personlige skjønnhet, ble profesjonelle hår styling teknologier ikke stående stille. Det ble oppdaget av meg en gang, med henvisning til den elskede Optolover og en veldig god mann og Orgu Smexfamily. Det viser seg at i hennes forslag for lenge siden kjøpte alle de første skjønnhetene til Optlover seg de mest avanserte stylingapparatene mens jeg var der for Ukraina og var der.

Montering av klistremerker på takets overflate.

Før du reparerer taket og limer fliser, bør du bestemme mengden. Først må beregningene gjøres med en blyant, for å tegne et mønster av legging fra midten av taket til kanten. I dette tilfellet skal flislagte rader plassert i nærheten av veggene ha samme bredde. Taket må være forberedt, for å fjerne gammel maling og tapeter fra overflaten, for å reparere sprekker ved hjelp av fylling av kitt. Preparatet inkluderer rengjøring, utjevning og priming av takbunnen. Det er noen typer fliser.

Vurdert av mors datter - koreansk kosmetikk.

Alt Kornik kjøpet i optolover. Umiddelbart be om unnskyldning. Skrev mye.))) Tilbakemelding på koreansk kosmetikk. Først om deg selv. Skulderhår (nå 10-15 cm under skuldre). Håret er ganske tykt, men tynt, tilfeldig krøllete. Håret tørket opp og sterkt skadet av sommerferien. De krevde behandling, vokste ikke fra å bryte seg i enden og droppet ut. Huden var en gang oljeaktig, nå blandet, krever sterk fuktighetskrem. Porene er ganske omfattende, veldig ofte.

Graviditet og husholdningsfarer: hårfarge, mobiltelefon.

. For det første er det ubeleilig, og for det andre vil du bruke malen lenger enn frisøren, noe som betyr at du vil inhalere den ubehagelige lukten lenger. Hvis du fortsatt må male håret selv, så sørg for å ventilere rommet og bruk hansker. Bruk maling uten ammoniakk eller med et minimum av innhold. Naturlig baserte maling passer best, det er mange av dem i dag, og dette er ikke bare den vanlige hennaen og basmaen. Hvis du må male over grått hår, og naturlige fargestoffer er uunnværlige, spør frisøren om han har varige fargestoffer med et annet, mindre skadelig stoff enn ammoniakk. Kjøp hårfarge bare fra kjente produsenter, de bør være en indikasjon på at stoffet har bestått dermatologisk kontroll. Hvis du jobber med en frisør.

Fargerik lerret akryl maling. Marya elskerinnen.

Jeg ber deg om å vise arbeidet, hvor du brukte lerretfarging med akrylmaling og virkelig trengte tilbakemelding. Jeg likte det, jeg likte det ikke, det var praktisk å brodere det på et slikt lerret. Arbeidets planer, dette settet er avsluttet, så jeg skal male det selv. Der en del av lerretet er malt og delvis broderi vil gå langs dette malte lerretet. Etter min mening bør fargestoffet være slik at lerretet ikke blir skinnende og ikke dekkes av en film, hvorved det blir vanskelig å brodere. Jeg snakker vanligvis.

Rådgive strekkloft. økonomi

Vennligst informer meg om merket av billige strekklofter og selvfølgelig installatører, kanskje noen kan dele sine inntrykk av strekkloft, som er bedre i rommet, og hvilke på kjøkkenet. ellers har jeg begravet noe i informasjonen *** Emnet ble flyttet fra konferansen "SP: sit-rounds"

tilbakekalling

Omega, [email protected] 08/15/2014 09:35:55 ​​Olga, god ettermiddag! Igjen vil jeg uttrykke min takknemlighet til deg. Taket viste seg utmerket. Alle malet. Det er ingen feil. Takk Sendt fra [link-1]

Rack tak eller hvitvask. økonomi

Jeg prøver å renovere, i et stort rom bestemte jeg meg for å bleke, jeg har en tendens til å hvitvaskes og i barnehagen, og jeg vet ikke, kanskje en annen tråd er bedre enn en hvitvasking, og jeg vet ikke engang hvilken som er bedre, mer praktisk enn en hvitvasking i kjøkkenet og på badet med en korridor. Kan gi råd? Takk til alle som svarer.

Oppgrader til taket. reparasjoner

. Vel, hvis bare tapetet hadde falt bak, ellers begynner malingen å smuldre fra taket, og kaster et øyeblikk på det, viser uregelmessigheter som ingen trowel kan fjerne. En slik skuffelse er kjent ikke bare for boligboere, men også for tjenestemenn fra kontorer, og besøkende til offentlige institusjoner. Tross alt er taket den viktigste delen av området, og dens feil kan ikke skjules under teppet. Hemmeligheten blir ikke åpenbar. Men hvorfor ville de ikke gjemme dem? Nå, da, når du kan bruke montert eller n.
. For oss er de en relativ nyhet siden de ble tatt i bruk på 90-tallet, sammen med andre funn som ble hentet til deres opprinnelige jord ved reparasjoner av europeisk kvalitet. Selv om i Europa det samme strekkloftet dukket opp bare i midten av 60-tallet, ble det umiddelbart tatt over hele den vestlige delen. Men hvor sant er utsagnet om at alt nytt er godt glemt gammelt? Det viser seg at strekkloft ble brukt i antikken - i Egypt, Hellas, Roma. Ja, og i Russland, men mye senere, kan du også finne spor av dem. Det er nok å åpne "Kursus av russisk historie" av V. Klyuchevsky: "Til slutten av livet hans var Peter fortsatt sant for vaner til den gamle russiske mannen, likte ikke de store og høye salene og unngikk utenlands.

Utflukt til Bolshoi Theater. Blog bruker jasper på 7ya.ru

Takket være Lera, klarte vi i år å gå på utflukter rundt Bolshoi-teatret. Et uforglemmelig syn! (Jeg beklager kvaliteten på bildene, dessverre var kameraet mitt maktesløst for å formidle all skjønnhet: (() Stiftelsesdatoen for Bolshoi-teatret er 28. mars 1776, da prins Urusov fikk et "privilegium" for innholdet av forestillinger, masquerades, baller og andre fornøyelser i en periode med Ti år, signert av Catherine II. Åpningen av teatret fant sted 30. desember 1780. Teatrets bygning.

K * A * N * A * D * A vurderinger. Blogg bruker batoshenka på 7ya.ru

I denne toppen ber jeg alle deltakerne om å gi tilbakemelding på klær produsert av K * a * n * a * d * a. Interessert i temaet kvalitet, dimensjon. Også ikke overflødig vil være informasjonen som man kan legge til noe som er nyttig for en eller annen modell. Takk!

Jeg inviterer kvinner til å kombinere fritid og bekjentskap.

[Link-1] Kvinners film: analyse med kommentarer. Dette er flott! Kino med kommentarer. Hva er det Ved visning av selve filmen brukes det som praktisk pedagogisk materiale, som behandles helt eller som individuelle scener. Det hjelper å forstå, leve og løse de situasjonene som angår deg. • Hva var hovedkarakteren nå? • Hvilke mål oppnådde du, på hvilken måte og hvor effektiv? • Fordeler og ulemper med engasjerte handlinger. Hva kan jeg ta for meg selv? VELG FILM her [link-2].

Robot støvsuger med Ali - Anmeldelse.

Jeg vil fortelle deg om støvsugeren med aliexpress.. Jeg fikk den på akkurat en måned, med tanke på New Year dammen. Det var godt pakket, ikke skadet når det ble sendt. Vekt med en boks på 5 kg. Det absorberer selv de minste flekkene veldig bra. Inkludert er ekstra børster, et utskiftbart HEPA filter, lading, fjernkontroll og en virtuell vegg. Du kan programmere for å gjøre daglig rengjøring samtidig ved å velge mellom fire rengjøringsprogrammer. Det vi likte: - klare selv med langt hår og kjæledyrhår.

Hvit og flat. reparasjoner

. For å behandle en kvadratmeter, vil de ta fra 150 til 250 rubler. Vær oppmerksom på at prisen vanligvis inneholder materialer. Nå er taket klart for å få sitt endelige utseende. Om oljemaling er allerede sagt - dette alternativet er ikke engang vurdert. Det er bedre å bruke vannbasert eller vanndispersjonsmaling. Fordelen med sistnevnte er holdbarhet. Hun "tillater" å vaske seg opp til 2000 ganger! I tillegg absorberer det nesten ikke tobakksrøyk, og taket forblir rent i lang tid, selv i leiligheter av tunge røykere. En tjue kilo bøtte (fra 200 til 400 rubler) er nok for 80-100 kvadratmeter. Importmaling er nok til å sette i to lag, russisk er bedre i.

Tales of paint. dekorasjon

. Enhver av oss kan nøyaktig skille en varm farge fra en kald og, til tross for noen feng shui, finne ut at vi ikke skal male soverommet lilla rød, for eksempel, og gjøre kjøkkenet sterilt hvitt. Men hver gang, etter å ha besluttet å fornye hjemmet ditt, vil du tilbringe mye tid foran de mange fargerne i avdelingen som selger maling, og prøver å forestille seg hvordan korridoren din vil se ut, malt i "orientalsk krydder" eller enda kjøligere.
. Mer dempet nyanser med kule farger gir sofistikasjon og formalitet, noe som gjør at de kan brukes både i tradisjonelle og avantgarde interiør. Ulike fargekombinasjoner kan gjøre samme rom innbydende eller formell, varm eller kul, innbydende til å hvile eller jobbe, harmonisk eller dissonant. Farget kan, som en tryllestav, visuelt forstørre et lite rom, redusere møbler, øke visuelt eller senke taket. Blomst syv farger? Det er viktig å forstå hvordan farger kombineres. For å oppnå ønsket intensitet kan tre grunnleggende ordninger brukes: monokrom, singeltone og kontrast. Den monokrome ordningen bruker nyanser med bare en farge. Det kan være hvilken som helst farge, og for å gjenopplive, brukes variasjoner av en nyanse med forskjellig metning.

Vasker for kjøkkenet - Kjøperens krybbe. På kjøkkenet

Hvordan velge en kjøkkenvask?

Jenter, men hva er fortsatt bedre enn Shellac eller Gel Polish?

Her kan jeg ikke bestemme

"Høyre" persienner. interiør

. Det finnes flere alternativer her. Alternativ 1: Persienner er montert i vindusåpningen. I dette tilfellet virker rommet større, men vinduskarmen vil bli okkupert av lameller og favorittblomstene dine må flyttes til et annet sted - fordi lamellene må rotere fritt. Alternativ To: Persienner er festet til veggen over vinduet (som gardinestang for vanlige gardiner) eller til taket. Da lukkes vinduåpningen helt, og blomstene på vinduet kan stå igjen. I alle fall, før du kjøper, er det tilrådelig å se nøye om blomsterkruene ikke vil forstyrre åpning og lukking av persienner og rotasjon av lameller (vinduskarmen, batterier osv.). Før de beveger lamellene, må de roteres vinkelrett på vinduet. Hvis dette ikke er gjort.
. I tillegg kan du ta et kreativt initiativ og dekorere persiennerne selv - male persienner med lyse farger eller male gardiner i forskjellige farger. For å få originale teksturvirkninger, bruk maling med en svamp eller klutpinne; veldig praktisk å bruke spray-spray. Vannbasert maling er god for maling av persienner, men det er bedre å belegge det med et beskyttende lakklag på toppen. Malingsalgoritme ved hjelp av en sprøytepistol, slik: Med tanke på det totale antall lameller, bestemme hvor mange skinner du vil male i hver farge, og hvor mye du trenger å forlate ukorrigert. Følg produsentens instruksjoner, løsne leddene og fjern lamellene. Spred avisene på gulvet, legg ut lamellene og fest rommet der du jobber.

Kjærlighetens territorium. Barnas rom | Vegger og tak

. Men her kommer en motanbefaling: Du bør prøve å ikke male eller male over alt i barnehagen: verken veggene, takene, møbler eller tilbehør. Syntetiske løsemidler - xylen og toluen - fordamp raskt, gå fra lakk og maling direkte til lungene til et barn. Lim, et lag som må være tynt og pent, bør ikke misbrukes heller. Så det er strengt forbudt å montere takhenger i et barns rom, for god kvalitet, siden rikelig med klæbende ledd fremdeles vil "sende" skadelige stoffer inn i luften. Av samme grunn bruker ikke barnas rom Nastya.
. Så det er strengt forbudt å montere takhenger i et barns rom, for god kvalitet, siden rikelig med klæbende ledd fremdeles vil "sende" skadelige stoffer inn i luften. Av samme grunn bruker ikke barnas rom veggpaneler, som er laget av syntetiske materialer. Vegger og tak. Hvitvasking er ideelt for taket: det puster "jevnlig" og absorberer fuktighet godt. Det er nødvendig å lime over vegger bare med papirmurpapir. Filmer med syntetisk belegg (for eksempel vinyl, polyvinylklorid, selvklebende) er ikke egnet, til tross for deres motstand mot støy, fuktighet, slitasje, etc. Alle fordelene er krysset av at slike bakgrunnsbilder utgjør et dobbelt sett med giftstoffer: ikke bare " deres "monomerer (vinylklorid.

Innføring av utfyllende matvarer: grøt. Ordren med innføring av frokostblandinger.

Innføring av utfyllende matvarer: grøt. Bestil introduksjonen av grøt

Hvordan vokste jeg håret mitt. Hårpleie

. Jeg kjøpte meg et par hårnål, noen gummibånd og knuter. Og om morgenen ble det lettere, ingenting måtte legges, han sår noe på hodet og løp. Sjampo begynte imidlertid å forlate mye mer, men. skjønnhet krever ofre Jeg mottok det beste komplimentet fra en ung dame som ikke hadde sett meg i lang tid: "Det er så bra du er, at du har vokst håret ditt. Du har det bedre." Jeg vil gjerne dele mine følelser med de som bestemmer seg for å følge i mine fotspor. Velg din mester. I Moskva, kan håret for de "nye" varme teknologiene økes for 300-700 dollar. Du kan til og med for $ 150, om mulig, og du vil få på rollen som en modell for læring. Ikke se på prisen. Velg hvem du personlig har.

Krav til belysning. Skolekrav

Krav til naturlig og kunstig belysning i klasserom.
. Lysrommene i klasserommene er utstyrt med: justerbare solbeskyttelsesanordninger som persienner, tekstilgardiner med lyse farger, kombinert med veggenes vegger, møbler. Gardiner laget av PVC-film brukes ikke. Når det ikke er i bruk, skal gardinene plasseres i bryggene mellom vinduene. For ferdigstillelse av klasserom, brukes etterbehandlingsmaterialer og maling som lager en matt overflate med refleksjonskoeffisienter: for taket - 0,7 - 0,8; for vegger - 0,5 - 0,6; for gulvet - 0,3 - 0,5. Følgende farger av maling skal brukes: for vegger i klasserom - lyse toner av gul, beige, rosa, grønn, blå; for møbler (bord, bord, skap) - fargene av naturlig tre eller lysegrønn; for tavler - mørkegrønn, mørk brun; for dører, vindusrammer - hvit. For.

Hår etter fødsel: behagelig og ubehagelig metamorfose.

. Det må huskes at det å gå til frisøren alltid er en liten ferie for enhver kvinne. Det er alltid noe nytt, alltid en sjanse til å se mer attraktivt ut. Og det er ikke en hemmelighet at barnets velvære og gode utvikling avhenger direkte av morens velvære og gode humør. Derfor, når en ung mor er i godt humør, føler hun seg trygg, vakker, attraktiv, da oppfører barnet seg rolig. Fottur til frisøren er spesielt relevant på grunn av at etter fødselen ofte er det et deprimert humør, depresjon, og endring av utseendet vil bidra til å takle disse problemene. Det er bare nødvendig å registrere på forhånd for mesteren, for ikke å miste tid i køen, og finne en person som vil sitte med barnet. Du kan godta en tur til frisøren.
. En annen måte å løse problemet med tid på er å ringe mesterhjemmet. Når det gjelder hårklipp: fra andre halvdel av graviditeten og opptil 3-4 måneder etter fødsel, fordobles hårveksten. Så vær ikke redd! Velge hårfarger Å fargelegge hår under amming, som under graviditet, kan du, men myke, milde farger, mer kjent som "fargetone" eller "skyggelegging". Selvfølgelig er det alvorlige begrensninger, for eksempel for brunetter som pleier å male seg i blondiner - her er det umulig å oppnå ønsket resultat ved hjelp av fargetone. Men vær ikke motløs. Tid for endring - så tid for endring. Hvorfor ville tid.

Pelsjakke: Seriøst og lenge. Garderobe | Lett betyr bra?

. Det er nødvendig å rengjøre et pelsjakke i spesielle støvsugere. Ikke-vanlige strøk Med all sin plastisitet og mykhet, er strikket pels veldig voluminøs og vil derfor være en ekte dekorasjon bare for slanke kvinner. I tillegg er pels strikkede produkter mer egnet til vinterens varme. Sorte pels ser ganske imponerende ut, men pels "med kort hårklipp" blir ikke varm godt. En farget pelsjakke kan se veldig attraktivt ut, men å kjøpe det er fortsatt ganske risikabelt. Hvis reglene i den teknologiske prosessen ikke følges, kan pelsen kaste og fargestoffet går til fôr, skjerf osv. hvis du fortsatt vil kjøpe en farget pels, så kjøp den fra en pålitelig produsent. Det er bedre å lagre pelsen på et kjølig og mørkt sted, i en blå bomullsveske, som henger fritt i full lengde, på en bred henger. Før du fjerner pelsen, må du sørge for at den er helt tørr, ellers kan pelsen begynne.

Miljøvennlig reparasjon. Reparasjon | tak

Hvordan velge materialer for ren reparasjon i leiligheten
. Tak Enhver spesialist vil fortelle deg at den ideelle løsningen for tak er vannbasert maling. Det ble opprettet spesielt for disse formålene. Suspendert tak samler støv, som er skadelig for lungene, og strekkloft kan produsere fenol. Spørsmålet er hva du skal velge, skjønnhet eller helse? Det er logisk at i soverommene og barnas rom er det beste å gjøre harmløs maling, og hvis du vil ha uutholdelig skjønnhet, så gjøres andre typer tak best i de rom som er minst brukt - stuer, fellesrom, korridorer. Det anbefales ikke å gjøre strakte og nedhengte tak i bad og på kjøkkenet, da overflødig varme og fuktighet ikke bare kan ødelegge dem, men også føre til overdreven utslipp av skadelige stoffer. Søker å dekorere barnehagen, mange.

Vi maler veggene. Reparasjon | Velg type maling

. Velge et glansnivå Etter at du har bestemt deg for en farge, må du bestemme hvilken maling du vil bruke - matt eller glanset. Før du velger en maling med et visst glansnivå, bestem deg selv hvor glatt overflaten skal være og hvor mye slitasje det blir utsatt for. Maling med høyglansnivå gir et mer slitesterkt belegg enn matt, i tillegg er de godt egnet for overflater som er mer sannsynlig å berøre. Tradisjonelt er malingen delt inn i to store kategorier i henhold til glansnivået: matt for vegger og glanset eller halvglans for tre. På det russiske markedet tilbyr de fleste produsenter maling med forskjellige glansnivåer: matt, halvmatt, silkeaktig, halvglanset og glanset. Matt maling er bedre enn pol.
. Ugjennomtrengelige maling absorberer lyset bedre og gjemmer overflateruhet. Fargen på mattmaling ser mer dyp og myk ut. Glatte maler er reflekterende. Glansen i blanke farger gjør dem lysere, lysere og rikere. Silkeaktig maling legger varme og dybde til rommet. Velge typen maling. Vannbårne maling inneholder vann i stedet for løsemiddel og brukes ofte til å male vegger og tak. De kalles vanligvis emulsjonsmaling. Akrylmaling inneholder akrylpolymerer som hovedbestanddel. På grunn av denne sammensetningen har de svak lukt og tørr raskt, så du er mer sannsynlig å kunne bruke rommet der flekken ble laget. Slike maling er lett å påføre, ikke sprut og ikke danner streker. Er ferdig.

Tips for skitne og rene. rengjøring

Induce rekkefølge i huset
. Ingen normal person er i stand til å holde all denne rikdommen ren, så det er bedre å gi opp det helt. Ingen sengetøy - ikke noe problem. Er du lei av å ta med bestilling til nattbordet i gangen, kronisk fylt med nøkler, hansker, skjeer til sko, hårbørster, gamle aviser, Christies bøker, etc. dag etter dag? Ikke kast bort tid på demontering av rusk og nerver til de konstante hånene til husstanden - avbryt nattbordet! Ingen plass til sikkerhet.

Hva maling å male huset? Hytte, hage og hage

Mange farger, hvilken du skal velge, fortell meg? Kanskje noen i fjor malt og bodde veldig bra. Huskjøkken 1-etasjes, tre.

Skryte med et bilde - Gjennomgang av takene. SP: andre varer

Så i går legger vi strekklofter) Det er mange fordeler) Vi ringte om ettermiddagen, måleren kom på onsdag kveld, og på fredag ​​klokka 9 var vi allerede "spylt") satt på et område på 7,2 i glitrende kjøkken - det viste seg 5 ganger billigere enn i resten steder, (hvis jeg ikke gjør feil, fra syv til åtte tusen - vi har 4 hjørner, 2 rør, ett hull for lysekronen :) TOR-guttene gjorde det nøye, for en ekstra avgift hadde vi fortsatt den gamle ødelagte ledningen fra lysekronen - det vil si, Endelig alene gleder og Forresten det.

Takmaling Becker nummer 3. Husholdning

sterkt bedt om å finne i CAO eller SVAO på in-that. Og jeg er her, fordi jeg ikke fant den i Yandex :-( Fortell meg, vær så snill, hvor kan jeg kjøpe denne malen?